.

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 04/07/2021

 


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ :











Αναδιανομή πλούτου υπέρ των Τραπεζών: Με ψέματα, εκβιασμούς και ψυχολογικό πόλεμο υφαρπάζονται οι περιουσίες των δανειοληπτών!

Το τηλέφωνο χτυπάει και μια γυναικεία φωνή συστήνεται ως κα Παναγιώτου και πως τηλεφωνεί από το δικηγορικό γραφείο του κ. Χαρακτινιώτη. Η οφειλή του μέλους της Υπέρβασης τη στιγμή που σταμάτησε να το πληρώνει εδώ και κάτι χρόνια ήταν περί τα 30.000 ευρώ. Το μέλος μας, η κα Ρένα, ακούει τη γυναικεία φωνή από την άλλη άκρη του τηλεφώνου να την… παρατηρεί ωσάν μαθητούδι μιας άλλης εποχής, κουνώντας της επιδεικτικά και επικριτικά το δάχτυλό λέγοντας: «Το ξέρετε ότι το δάνειό σας από 30.000 ευρώ έφτασε τα 60.000 ευρώ; Πώς μπόρεσες (στον ενικό!) να αφήσεις το δάνειό σου να πάει στα 60.000 ευρώ; Είσαι καλά; Να ξέρεις ότι  για να μην προχωρήσουμε σε πλειστηριασμό πρέπει να καταβάλλεις άμεσα 6.000 ευρώ και να προχωρήσει η δοσοποίηση της οφειλής !!!
Και συνεχίζει η κα. Παναγιώτου με ύφος χιλιών καρδιναλίων λέγοντας ότι θα πρέπει να γίνει επικαιροποίηση, να διασταυρωθούν τα στοιχεία της και για τον λόγο αυτό πρέπει να της δώσει τα στοιχεία της λογίστριάς της για να δουν αν είναι όντως σε αδυναμία όπως επικαλέστηκε το μέλος της Υπέρβασης στη διάρκεια της επικοινωνίας αυτής. Σε περίπτωση που αρνηθεί, τότε θα ξεκινήσει η διαδικασία και το σπίτι θα πλειστηριαστεί άμεσα. Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει ούτε καν καταγγελία της συμβάσεως και εύλογα ούτε καν Διαταγή Πληρωμής!
Η κα Ρένα στα διαστήματα που προλαβαίνει να μιλήσει επισημαίνει ότι είναι στην Υπέρβαση και αυτόματα ακούει από την άλλη γραμμή: «Ποια; Την Υπέρβαση; Και τι περιμένεις να κάνουν αυτοί για σένα… σιγά μη κάνουν τίποτα. Γιατί έχουν βοηθήσει κάποιον ως τώρα;» Η κα Ρένα ίσα ίσα προφταίνει να πει δύο ονόματα: «ο δικηγόρος μας είναι ο κος Στάμος» για να εισπράξει το ειρωνικό: «Χα, χα… Ο κος Στάμος; αυτόν που πέταξαν από τον δικηγορικό σύλλογο; Σε ποιον είπες ότι πήγατε; Στον Κουλουμπή; Χα, χα και αυτός εξαφανισμένος είναι. Τον καλούμε και δεν μας απαντά ποτέ. Είσαι σοβαρή; Πού πας και μπλέκεις; Πας φιρί - φιρί να το χάσεις το σπίτι σου!». Μάλιστα στην πρόταση της κας Ρένας να την επισκεφτεί για να διαπραγματευτεί, η απάντηση που παίρνει είναι αποστομωτική: «μαζί μου μόνο τηλεφωνικά!».

Συκοφαντίες, άγνοια και bullying

Όλο αυτό το σκηνικό είναι αρκετό για να κλονίσει ψυχολογικά την κα Ρένα. Η ταχυπαλμία και η ένταση του ψυχισμού της χτυπά κόκκινο. Μου τηλεφωνεί ο άντρας της λίγο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με την «κα Παναγιώτου». «Ξέρεις τι έγινε νωρίτερα σήμερα; Αυτό κι αυτό…». Του απαντώ και του ζητώ να μου τηλεφωνήσει η κα Ρένα. Όσο για τον ίδιο του λέω ευθαρσώς την γνώμη μου: «Έχετε πρόβλημα»! Η μεγάλη μερίδα των δανειοληπτών πέφτουν θύματα στις άμεσες και εκφοβιστικές απειλές και δεν νιώθουν ήρεμοι και ασφαλείς με τις λύσεις που τους δίνουμε, παρόλο που έχουν αποδειχθεί ουσιαστικές, καταλυτικές και αποτελεσματικές...











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates