.

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ: ΡΑΝΤΖΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ !!!


«Εικόνες από την Ψυχιατρική Κλινική του Θριάσιου Νοσοκομείου την επόμενη μέρα της γενικής εφημερίας,σε καιρό πανδημίας. Ράντζα παντού. Στους διαδρόμους ,στην τραπεζαρία, σε κάθε σπιθαμή της κλινικής. Μόνο στα γραφεία του προσωπικού δεν υπάρχουν ράντζα και στις τουαλέτες», περιγράφει σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδα.

Στη συνέχεια η ΟΕΝΓΕ σημειώνει:

«Απόσπασμα από την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού στο συνέδριο με θέμα «Το Σύστημα Υγείας στην COVID-19 και στη μετά-COVID-19 εποχή»:

“Ως προς την ψυχική υγεία, ξέρουμε ότι οι ασθένειες του μέλλοντος δεν θα είναι κατ’ ανάγκη οι ίδιες με τις ασθένειες του παρελθόντος. Είναι ένα ζήτημα τα οποίο με απασχολεί πάρα πολύ, το ζήτημα της ψυχικής υγείας σε όλες τις εκφάνσεις, ξεκινώντας από τα παιδιά, τους εφήβους και μετά προχωρώντας στους ενήλικες.

Έχουμε ένα πολύ συγκροτημένο σχέδιο και μια πολύ καλή ομάδα η οποία δουλεύει τα ζητήματα ψυχικής υγείας, αλλά ένα από τα ζητήματα γύρω από αυτήν την συζήτηση αφορά και τη δυνατότητα μας να μιλάμε ανοιχτά και δημόσια γύρω από ζητήματα τα οποία εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα θεωρούσαμε στην χώρα μας ταμπού.”

Ας μιλήσουμε λοιπόν ανοιχτά και δημόσια κ. Μητσοτάκη. Αυτό είναι το συγκροτημένο σχέδιο που έχετε για την ψυχική υγεία ;

Υ.Γ. Σε έναν από τους θαλάμους νοσηλεύεται μία έγκυος γυναίκα!».



ΠΗΓΗ
imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates