.

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ: ΞΑΝΑ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

 



Την αναθεωρημένη πράσινη λίστα ανακοίνωσε ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς με τους προορισμούς τους οποίους μπορούν να επισκέπτονται οι Βρετανοί τουρίστες χωρίς να έχουν την υποχρέωση να παραμείνουν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του στο Twitter, οι νέοι προορισμοί που προστίθενται στη λίστα είναι οι Βαλεαρίδες Νήσοι, η Μαδέιρα, η Μάλτα, το Ισραήλ, διάφορα νησιά της Καραϊβικής και διάφορες βρετανικές υπεράκτιες περιοχές όπως τα Μπαρμπέιντος. Παράλληλα, παρακολουθούνται ώστε να ενταχθούν στην πράσινη λίστα το Ισραήλ και η Ιερουσαλήμ.

Αυτό συνεπάγεται πως η Ελλάδα μένει εκτός πράσινης λίστας και όσοι επιστρέφουν επί βρετανικού εδάφους θα πρέπει να μένουν σε κατ' οίκον απομόνωση για δέκα ημέρες.

Επιπλέον ο Σαπς πρόσθεσε ότι οι Βρετανοί πολίτες που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά της Covid-19 δεν θα χρειάζεται να μπαίνουν σε καραντίνα όταν επιστρέφουν από χώρες που βρίσκονται στον κατάλογο της «πορτοκαλί» λίστας, σύμφωνα με σχέδια της κυβέρνησης που θα εξηγηθούν λεπτομερώς τον επόμενο μήνα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates