.

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ !!!

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΤΑ ΞΕΧΝΟΥΝ...
Και φυσικά δεν είναι μόνο ο Θεόδωρος Σκυλακάκης που τα έλεγε αυτά...θυμηθείτε και τι έλεγαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Λευτέρης Αυγενάκης :
Φυσικά πρόκειται για στελέχη της σημερινής κυβέρνησης-κόμματος που έδωσαν ξανά ασυλία στους τραπεζίτες και σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο που στηλίτευαν τότε !!!



Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης είναι σήμερα αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική και υπεύθυνος για την διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά το 2014 με ένα ομολογουμένως άρτιο βίντεο ενημέρωνε για την μεγάλη απάτη κατά του Έλληνα φορολογούμενου και το οργανωμένο έγκλημα των δανείων των δύο μεγάλων κομμάτων.

Το 2014, ο πρόεδρος της ΔΡΑΣΗΣ τότε σε μια έκλαμψη ειλικρίνειας “ανέβασε” βίντεο στο YouTube καλώντας τον κόσμος να «σπάσει το νόμο της σιωπής», την ομερτά δηλαδή σχετικά μα τα δάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Η ειρωνεία είναι πως όταν έφτιαχνε το 2014 αυτό το βίντεο ούτε που θα μπορούσε να φανταστεί πως τώρα θα είναι αναπληρωτής υπουργός Οικονομικων, στην κυβέρνηση ενός πρωθυπουργού που έσπασε κάθε ρεκόρ κακοδιαχείρισης στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας αποδώσει μάλιστα στον ευατό τους το προσωνύμιο του “νοικοκύρη”.

Το 2016, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλαμβάνει ως πρόεδρος τη Νέα Δημοκρατία με 214 εκατ. χρέος σε τράπεζες και παρουσιάζει, με πανηγυρικό τρόπο, συγκεκριμένο, λεπτομερές σχέδιο οικονομικής εξυγίανσης του κόμματος. Πέντε χρόνια μετά, το χρέος του κυβερνώντος κόμματος, έχει αυξηθεί ραγδαία κατά 129 εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα, τα χρέη της ΝΔ φτάνουν στο δυσθεώρητο ύψος των 342 εκατομμυρίων ευρώ και ο “νοικοκύρης” Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε και επισήμως ο πρόεδρος που έχει χρεώσει περισσότερο από οποιονδήποτε στο παρελθόν τη Νέα Δημοκρατία.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο του Θεόδωρου Σκυλακάκη που προφανώς θα θέλει να ξεχάσει:



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates