.

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

ATTICA BANK: Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΠΟΥ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ !!!

 



Ποια είναι η κλωνοποιημένη Ντόλι της Τράπεζας Αττικής και του ΧΑ

Από το mononews.gr


Εικοσιπέντε χρόνια πριν, στις 5 Ιουλίου 1996, γεννήθηκε η διάσημη προβατίνα «Ντόλι», αποτέλεσμα επιτυχημένης διαδικασίας κλωνοποίησης.

Η Ντόλι (Dolly) κλωνοποιήθηκε μέσω της διαδικασίας μεταφοράς πυρήνα από ζωντανά ενήλικα κύτταρα, στο ινστιτούτο Ρόσλιν, κοντά στο Εδιμβούργο της Σκωτίας.

Η Ντόλι δημιουργήθηκε από κύτταρο που ελήφθη από θηλαστικό αδένα.

Το υπόλοιπο δείγμα ιστού καταψύχθηκε µε σκοπό να χρησιμοποιηθεί αργότερα. Όπως κι έγινε.

Ήταν η πρώτη επιτυχημένη απόπειρα κλωνοποίησης θηλαστικού από ενήλικο κύτταρο, η γέννηση της Ντόλι, το 1996, στο Ινστιτούτο Ρόσλιν κοντά στο Εδιµβούργο και, όπως ήταν φυσικό, έγινε πρώτη είδηση σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ο Ανδρεάδης και ο Ανδρεάδης

Λοιπόν αφού σας φρέσκαρα την μνήμη για την Ντόλι, τώρα θα διαβάσετε για τον Μιχάλη Ανδρεάδη, ένα θέμα που δεν πρόκειται να γίνει πρώτη είδηση στα διεθνή ΜΜΕ.

Γιατί εκτός από τον κανονικό Μιχάλη Ανδρεάδη, μαθαίνω ότι υπάρχει και δεύτερος Μιχάλης Ανδρεάδης.

Και οι πηγές μου αναρωτιούνται «εάν είναι κλωνοποιημένος σαν την Ντόλι».

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την ιστορία μας. Μια ιστορία που αποδεικνύει ότι η Ελλαδάρα ποτέ δεν πεθαίνει.
Διαβάστε τα παρακάτω ονόματα.

Μιχάλης Ανδρεάδης και Μιχάλης Ανδρεάδης.

Εκ πρώτης όψεως σας φαίνονται τα ίδια;

Εδώ αρχίζουν τα ερωτήματα
O Ανδρεάδης 2 είναι ο κλώνος του Ανδρεάδη 1; «Δηλαδή πήραν ένα κύτταρο από τον Ανδρεάδη 1, για να φτιάξουν τον Ανδρεάδη 2» αναρωτιούνται σκωπτικά κάποιοι στην αγορά.

Πρόκειται για μια τρομερή σύμπτωση και είναι συνωνυμία ή απλά ξαδέλφια;

Ποιος είναι, λοιπόν, ο Ανδρεάδης ο κανονικός;

Ο κανονικός Ανδρεάδης

Ο Μιχάλης Ανδρεάδης είναι Επιτελικός Διευθυντής Λειτουργίας & Ανάπτυξης Αγορών στον Όμιλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών από τον Δεκέμβριο του 2019.

Υπήρξε για πολλά χρόνια ανώτερο στέλεχος της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος από διάφορες θέσεις, Γενικού Διευθυντή, Αν. Διευθύνοντος Συμβούλου και Διευθύνοντος Συμβούλου.

Πραγματοποίησε σπουδές οικονομικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.), με ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Έξετερ (University of Exeter) στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε σειρά σεμιναρίων σε θέματα ηγεσίας από το Said Business School, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Έχει υπάρξει εκτελεστικό και μη εκτελεστικό μέλος σε πλειάδα Επενδυτικών Επιτροπών και Διοικητικών Συμβουλίων, μεταξύ των οποίων και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Για να σας φρεσκάρω την μνήμη θήτευσε δίπλα στον γίγα Ανδρέα Βγενόπουλο, που ήξερε όλα τα κόλπα, των αγορών και σίγουρα τα έμαθε και στους μαθητές του.

Πάμε τώρα στον Ανδρεάδη 2

Ο Μιχάλης Ανδρεάδης είναι πρόεδρος στην Επιτροπή Ελέγχου της Τράπεζας Αττικής.

Όσο και εάν προσπαθήσει κάποιος άλλο στοιχείο δεν πρόκειται να βρει, για τον Ανδρεάδη 2, γιατί απλά δεν υπάρχει στο site της Αττικής το βιογραφικό του.

Πρόκειται για τον ίδιο Ανδρεάδη; Είναι ο κλώνος του;

Πρόκειται για συνωνυμία η απλά είναι ξαδέλφια;

Στην Τράπεζα Αττικής λοιπόν η νέα σύνθεση της Επιτροπής ορίσθηκε για χρονικό διάστημα μέχρι τη λήξη της θητείας της Επιτροπής Ελέγχου (η οποία συμπίπτει με τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου) ως εξής: Πρόεδρος: Μιχαήλ Ανδρεάδης, Ανεξάρτητο Πρόσωπο Μη Μέλος του Δ.Σ, του οποίου ο ορισμός θα τεθεί υπ’ όψη της επόμενης Γενικής Συνέλευσης,
Μέλος: Σταύρος Παπαγιαννόπουλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
Μέλος: Αλέξιος Πελέκης, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.
Μέλος: Χρήστος-Στέργιος Γκλαβάνης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.»

Αγαπητοί αναγνώστες.

Όλα συγκλίνουν στο γεγονός ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και δεν έχει κλωνοποιηθεί, ούτε πρόκειται για ξαδέλφια.

Απλά το πρωί ο Ανδρεάδης θα πηγαίνει στην μια δουλειά και το βράδυ ο ίδιος Ανδρεάδης θα πηγαίνει στην άλλη.

Πρακτικά ο άνθρωπος που πρέπει να ελέγχει εκ της νομοθεσίας, την χρηματιστηριακή συμπεριφορά της Τράπεζας Αττικής θα «παίρνει» μισθό από την Τράπεζα Αττικής, ως επικεφαλής της Επιτροπής Ελέγχου.

This is Greece.

«Σε άλλη χώρα όποιος έκανε παρόμοιο πράγμα θα ήταν ήδη φυλακή» μου λένε άνθρωποι με γνώση της νομοθεσίας.

Οι ίδιοι άνθρωποι λένε «Εναλλακτικά ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, θα έπρεπε να τον είχε πετάξει με τις κλωτσιές έξω, αφού προφανώς δεν είχε ιδέα για τα καμώματα του υπάλληλο του».

Εάν δεν μεριμνήσει είτε ο Λαζαρίδης είτε ο CEO της Αττικής Πανταλάκης απλώς θα επιβεβαιωθεί η ρήση, «Στην Ελλάδα είναι απλώς Τετάρτη».

Εκτός παιδιά, εάν θέλετε να ρωτήσουμε τον υπουργό Γιώργο Ζαββό, που σας αγαπάει όλους πολύ (και ο νοών νοείτο).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates