.

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 13/05/2021

 


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ :












Η Μαφία του Λευκού Κολλάρου, οι ληστείες μέσω Τραπεζών, ο στραγγαλισμός των ΜΜΕ και το SOS του Προκόπη Παυλόπουλου! Ονόματα και περιπτώσεις εντός και εκτός Ελλάδας

Είναι δυνατόν οι Financial Times το 2021, δηλαδή στην εποχή κατά την οποία έχει ήδη καταρρεύσει κάθε σοβαρό αριστερό οικονομικό σύστημα (Σοβιετική Ένωση, Κίνα κλπ) να υπαινίσσεται έστω, ότι μπορεί να έχει φτάσει στα όρια της κοινωνικής ανοχής το φιλελεύθερο καπιταλιστικό σύστημα, που κατατρόπωσε κάθε αριστερή οικονομική εκδοχή διακυβέρνησης; Ναι είναι. Είναι δυνατόν από το σημερινό Λονδίνο και την σημερινή γαλλική κεντρική πολιτική σκηνή να εκπορεύονται ρεπορτάζ, αλλά και βιβλία επωνύμων, σύμφωνα με τα οποία η παγκόσμια Διαπλοκή (κατά Μητσοτάκη) πολιτικών και πανίσχυρων Λευκών Κολλάρων, ληστεύει τόσο παράνομα, ανήθικα και ωμά ιδιωτικές τσέπες και επιχειρήσεις και αποσύρει το χρήμα από την αγορά μέσω του επισήμου και υπεράνω υποψίας Τραπεζικού συστήματος; Ναι, είναι. Μέσα από το βιβλίο του Διευθυντή Μελετών της γαλλικής επενδυτικής τράπεζας Πατρίκ Αρτούς και της δημοσιογράφου Μαρί Πολ Βιράρ. Το βιβλίο έχει τίτλο: «Τι γίνεται αν οι εργαζόμενοι εξεγερθούν;» Ο κεντρικός άξονας του βιβλίου-μελέτη είναι ότι δεν ζούμε πλέον σε ένα φιλελεύθερο καπιταλισμό, αλλά σε μια μονοπωλιακή συγκέντρωση του κεφαλαίου σε ελάχιστα χέρια !!!

Κολοσσοί αγοράζουν εταιρείες για να τις κλείσουν 

Ο ιδιοκτήτης μπορεί να αποκτά τα προς το ζην στην υπόλοιπη ζωή του, αλλά εκατοντάδες και χιλιάδες εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά του οριστικά, θα χάσουν την σύνταξή τους. Είναι ο καπιταλισμός των μετόχων που ευνοεί μόνο τους μετόχους». Η εφημερίδα στα πλαίσια του ρεπορτάζ δημοσίευσε φωτογραφία μιας Γερμανίδας, η οποία έφτασε ευπροσώπως στη σύνταξη μετά εργασία δεκαετιών και επειδή η σύνταξη ήταν μικρό μέρος των αποδοχών μάζευε από σκουπιδοτενεκέδες κουτιά για να τα πουλήσει και με μερικά ευρώ να επιβιώσει. Μας αφορούν αυτά; Απολύτως και κατά πολλούς τρόπους. Μόλις προ ολίγου καιρού ανακοινώθηκε ότι μεγάλες εταιρείες που μάζεψαν κρατικό χρήμα π.χ. Αττική οδός μείωσαν το Μετοχικό κεφάλαιο κατά δεκάδες εκατομμύρια. Δηλαδή οι μέτοχοι μάζεψαν το χρήμα.
























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates