.

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 04/04/2021

 


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ :












Η Εκδίκηση των Δανειοληπτών: Πρόστιμα και Πειθαρχικές Κυρώσεις στην ασύδοτη Εισπρακτική των αδερφών Σιούφα !!!

Τον δάσκαλο της βρήκε η εισπρακτική αδερφών Σιούφα από μία δανειολήπτρια, καθώς τώρα τρέχει στο ΣΤΕ για να ακυρώσει τις βαριές ποινές της αργίας και των χρηματικών προστίμων.
Η πειθαρχική διαδικασία ξεκίνησε από έγγραφη καταγγελία δανειολήπτριας στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, σύμφωνα με την οποία υπάλληλοι του γραφείου των αδελφών Σιούφα επανειλημμένα την καλούσαν τηλεφωνικά, παραβιάζοντας την ιδιωτική και οικογενειακή της ζωή, ενώ τηλεφωνούσαν ακόμη και στο χώρο εργασίας της.
Τελικά, κρίθηκε ότι τα εν λόγω πρόσωπα ενήργησαν κατά παράβαση του Κώδικα Δικηγόρων και του Κώδικα Δεοντολογίας του Δικηγορικού Επαγγέλματος.

Αδίστακτα όρνεα από εισπρακτική παρενοχλούσαν ηλικιωμένο οφειλέτη που ήταν στην εντατική με κορωνοϊό

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Αλβανός, κάνοντας γνωστό ότι δικηγορικό γραφείο – εισπρακτική παρενοχλεί φίλο και πελάτη του, παρά το γεγονός ότι το άτομο ενημέρωσε πως νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου με Covid! Όπως δήλωσε o δικηγόρος παρ` Αρείω Πάγω, Δημήτρης Αλβανός, ενώ ηλικιωμένος πελάτης και φίλος του νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης με σοβαρά συμπτώματα Covid και δίνει μάχη για τη ζωή του, υπάλληλοι δικηγορικού γραφείου - εισπρακτικής συνεχίζουν να τον παρενοχλούν με συνεχείς κλήσεις, μολονότι τους έχει πει ότι δεν μπορεί να μιλήσει γιατί είναι στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μου έστειλε μήνυμα ότι τον καλούν από συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο και πως τους λέει «παιδιά είμαι στην εντατική, έχω covid… είμαι στο νοσοκομείο» και συνεχίζουν να τον καλούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα».

Από αύριο ο Γολγοθάς των Δανειοληπτών: Ανοίγουν τα Δικαστήρια - Ξεκινά το τσουνάμι των «Ειδικών Διαδικασιών» !!!

Η μεγάλη σφαγή των οφειλετών: Ημερομηνία ορόσημο η 1η Ιουνίου για τον νόμο - λαιμητόμο της δήθεν «Παροχής Δεύτερης Ευκαιρίας» !!!








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates