.

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

(ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ) ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ !!!


ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ !!!

Το χειρόγραφο που προσκόμισα στην Προανακριτική Επιτροπή, μαζί με το αναλυτικό Μνημόνιο Συνεργασίας, το μόνο που αποδεικνύουν, όπως άλλωστε ευθέως κατέθεσα και, μάλιστα, κατ’ επανάληψη, προς αποφυγή «σκοπίμων» παρανοήσεων, αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο. Δλδ, ότι, ο Καλογρίτσας ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ και ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ούτε και σήμερα.
Η συνεργασία προτάθηκε από την πλευρά Χούρι, με μοναδικό σκοπό, η κάθε πλευρά, να βγάλει τα σπασμένα της ζημιάς της από το ναυάγιο του καναλιού. Γι’αυτό, άλλωστε, στο σημείο 9 του Μνημονίου Συνεργασίας, ρητά αναφέρεται ότι η πλευρά Χούρι θα πάρει τα 3.000.000€ ως introduction fee (μεσητεία) και όχι ως εξόφληση οφειλής.
ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΤΑ FAKE NEWS ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΤΕΘΕΤΑ….
Συμβουλή προς Συριζαίους : Η υϊοθέτηση του αφηγήματος CCC θα σας κάνει κατηγορούμενους. Και όχι μόνο τον Παππά.
Συμβουλή προς ΝΔ : Η υιοθέτηση του αφηγήματος Σύριζα θα σας κάνει ρόμπες ….. ενόψει και της επερχόμενης κοινοβουλευτικής ναυμαχίας των Πρεσπών….
Ερώτημα στο Νίκο Παππά : Που ήξερες ότι έχω αυτά τα έγγραφα και ότι είχα αποφασίσει να τα καταθέσω στην Προανακριτική Επιτροπή και κατέθεσες αίτημα το πρωί, πριν έρθω στην Βουλή ;;;
Κάνε πλάκα να με δίνουν οι Δικηγόροι μου….
ΥΓ


Αυτή την φορά, για τα Fake News, ΔΕΝ ευθύνονται οι Δημοσιογράφοι, αλλά οι πηγές, που δεν είναι άλλες από τους Βουλευτές της Προανακριτικής που δίνουν τα χαλκευμένα ρεπορτάζ. Να εμπιστεύεστε μόνο τα πρακτικά, που επαναλαμβάνω και εγγράφως στον Πρόεδρο, ότι δεν πρόκειται να τα αναγνωρίσω και να τα υπογράψω, αν υπάρχει διαφορά με αυτά που κατέθεσα έστω και σε μια τελεία …..
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ : ΛΙΖΑ, ΚΑΝΤΟ ΚΟΡΝΙΖΑ !!!

Αθήνα, 21/04/2021
Κυριάκος Τόμπρας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates