.

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

ΟΙ ΗΠΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ: ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΜΑΣ ;;;
Αυτά συμβαίνουν όταν ως χώρα, μέσω των πολιτικών, έχεις απαξιώσει τον ίδιο σου τον εαυτό...



Σε μία εξοργιστική τοποθέτηση, άκρως προσβλητική για την Ελλάδα, προχώρησε ο πρώην ακόλουθος Άμυνας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και μέχρι πρόσφατα Αντιπρόεδρος της ONEX Ρόμπερτ Παλμ, ο οποίος μας αποκάλεσε «ζητιάνους» στο twitter με αφορμή το πρόγραμμα 5 δισ. ευρώ για την αγορά φρεγατών για το Πολεμικό Ναυτικό και το αίτημα του ΠΝ για την απόκτηση αντιτορπιλικών Arleigh Burke, ως ενδιάμεση λύση.

Ο Ρ.Παλμ απάντησε σε ανάρτηση χρήστη του twitter ο οποίος έγραφε απαντώντας στο ερώτημα «τι φρεγάτα θα ήθελε από τις ΗΠΑ» (αντιτορπιλικό Arleigh Burke) κι από κάτω τι φρεγάτες δίνουν στην πραγματικότητα οι ΗΠΑ (δείχνοντας τις ανεπαρκείς φρεγάτες παράκτιας άμυνας MMSC) με την απίστευτα αλαζονική τοποθέτηση ότι: «Οι ζητιάνοι δεν έχουν δικαίωμα επιλογής»!

Αναφερόμενος φυσικά στην Ελλάδα ως «ζητιάνου» που θα πρέπει να δεχθεί ό,τι τις δίνουν οι ΗΠΑ, ακόμα και αν είναι ακατάλληλα για την εθνική άμυνα και το Πολεμικό Ναυτικό, όπως οι φρεγάτες επακτίου αμύνης MMSC της LM για τις οποίες έστειλε χθες LoR στις ΗΠΑ η Ελλάδα!



Ο πρώην ακόλουθος Άμυνας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και μέχρι πρόσφατα Αντιπρόεδρος της ONEX, Ρόμπερτ Παλμ ήταν μέχρι πρόσφατα το νο2 της αμερικανικής πρεσβείας, με το βαθμό του πλοιάρχου και ήταν σε αυτό το πόστο από τον Μάιο του 2014 μέχρι τον Ιούλιο του 2018. 

Στη συνέχεια και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021 ήταν Αντιπρόεδρος της ONEX, ενώ σήμερα συνεχίζει να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.





Εμείς να ενημερώσουμε τον κ.Παλμ, επειδή η ελληνική κυβέρνηση «χλωμό» ν’ απαντήσει, πως αυτοί που παρακαλάνε και πιέζουν να αγοράσει η Ελλάδα ανεπαρκείς αμερικανικές φρεγάτες παράκτιας άμυνας MMSC είναι οι ΗΠΑ και όχι το Πολεμικό Ναυτικό, το οποίο όμως υπακούει στις εντολές της πολιτικής ηγεσίας και πιο συγκεκριμένα του Κ.Μητσοτάκη.

Σε ότι αφορά το «ζητιάνοι που δεν δικαιούνται να επιλέγουν», είναι δυστυχώς η αντίληψη, απόρροια της στάσης των πολιτικών ηγεσιών, που έχουν οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ για την Ελλάδα και τα στελέχη των Επιτελείων.

Να χαίρονται και τους Αμερικανούς τους και τις εταιρείες τους. Εξωχώριες και εγχώριες…

πηγη

1 σχόλιο :

  1. Βρε ΟΥΣΤ με τα παλιό σαπιοκαράβια σας (που τους έμεινε και 3η LCS, με ρυμουλκό την έφεραν πίσω) που θα σας δώσουμε και λέφτα από πάνω να τα αγοράσουμε. Εδώ και οι ίδιοι πάνε σε FFGx από τους Ιταλούς και εμείς θα πάμε στα Ακατάλληλα MMSC σας ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SSL Certificates