.

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ;;; Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΩΣ 5.000€ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2000-2010
Η μόνη προϋπόθεση να έχουν ετήσιο εισόδημα έως 30.000€ .... Κι όλα αυτά από έναν πρώην, άκουσον-άκουσον, τραπεζίτη !!!
Στην φτωχοποιημένη από τα μνημόνια και τον κορωνοϊό Ελλάδα, οι πολιτικοί σου λένε θα πληρώσεις και το τελευταίο cent απο τα 300 δις ιδιωτικού χρέους !!!



Μάριο Ντράγκι: Φέτος δεν πρέπει να ζητηθούν χρήματα από πολίτες και επιχειρήσεις, αλλά να τους δοθούν !!!

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, 
και σε ό,τι αφορά την οικονομική κρίση που προκλήθηκε από την πανδημία, τόνισε: «Φέτος πρέπει να στηρίξουμε επιχειρήσεις και πολίτες ώστε να καταφέρουν να βγουν από την οικονομική ύφεση. Φέτος δεν πρέπει να ζητηθούν, αλλά να δοθούν χρήματα. Αυτή δεν είναι η στιγμή για να ασχοληθούμε με το χρέος, διότι η οικονομία μας βρίσκεται σε φάση ύφεσης. Όσο για τους κανόνες του Συμφώνου Σταθερότητας, θα συζητηθούν. Θεωρώ ότι δύσκολα θα μπορέσουν να μείνουν ως έχουν».

Η ιταλική κυβέρνηση, τέλος, ενέκρινε έκτακτα μέτρα στήριξης των πολιτών και των επιχειρήσεων συνολικού ύψους 32 δισεκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, θα παραγραφούν τα χρέη των πολιτών προς το δημόσιο για την περίοδο 2000-2010. Το μέτρο αυτό, όμως, αφορά μόνον τους πολίτες με ετήσια εισοδήματα που δεν ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ ετησίως και με χρέη προς το δημόσιο λιγότερα από 5.000 ευρώ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates