.

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

ΚΑΥΣΙΜΑ: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ....ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΤΙΖΕΛ !!!

 


Πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη θα χρειαστεί να βάλουν οι ιδιοκτήτες ντιζελοκίνητων οχημάτων με το... καλημέρα της νέας χρονιάς: Η τιμή του πετρελαίου κίνησης αυξάνεται και καθιστά πιο ακριβή τη χρήση ενός τύπου αυτοκινήτου, που γνώρισε «μεγάλες δόξες» στην αγορά, ακριβώς επειδή ήταν φθηνό στις μετακινήσεις.

«Καπέλο» από την πρώτη μέρα της νέας χρονιάς στην τιμή του πετρελαίου κίνησης, με ακόμη έναν φόρο που έρχεται να επιβληθεί στα καύσιμα, ανεβάζοντας «αυτόματα» το κόστος των μετακινήσεων με ντιζελοκίνητα οχήματα. Συγκεκριμένα, επιβάλλεται επί του πετρελαίου εσωτερικής καύσης («diesel»), το λεγόμενο «πράσινο τέλος» ύψους 30 ευρώ ανά χιλιόλιτρο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι από την πρώτη μέρα του 2021 η τιμή του πετρελαίου κίνησης θα αναπροσαρμοστεί αυτόματα και θα «τσιμπήσει» 0,03 €/lt, χωρίς να συνυπολογίζεται ο ΦΠΑ.

Έτσι, και οι οδηγοί αυτοκινήτων diesel θα χρειαστεί να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη -εν μέσω πανδημίας- και τα περιθώρια κέρδους των πρατηριούχων «ψαλιδίζονται» εκ νέου, δεδομένου ότι πέρα από… φόρους και το κόστος του ίδιου του καυσίμου, έχουν να καλύψουν και τα λειτουργικά τους έξοδα!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates