.

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ;;;



Όπου κάτωθι στο άρθρο της axianews.gr διαβάζετε περί συστημικής τράπεζας, βάλτε Τράπεζα Πειραιώς...


Οι δύο αποφάσεις του Πρωτοδικείου Αθηνών, οι οποίες, με πρωτοφανή και αξιοσημείωτη επιχειρηματολογία, απόλυτα εμπεριστατωμένη, έβαλαν… φωτιά στην αμνηστία των τραπεζιτών που τους είχε παράσχει η κυβέρνηση για παλαιά αλλά και μελλοντικά οικονομικά εγκλήματα, ενώ προκαλούν πολύ σοβαρές εξελίξεις. Είναι προφανές πως η κυβέρνηση θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο ως προς το θέμα της αντισυνταγματικότητας. Όμως, ποτέ μην λες ποτέ! Οι δικαστές, όπως ήδη αποδείχθηκε, δεν μπορούν να δεχτούν αυτού του τύπου τις επιλεκτικές αμνηστίας. Οπότε…

Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι δικαστές που είχαν αντιρρήσεις και είχαν εναντιωθεί στην αμνηστία των τραπεζιτών εξετάζουν το ενδεχόμενο να προβούν σε αυτεπάγγελτες διώξεις κατά πρώην υψηλόβαθμων στελεχών συστημικής τράπεζας για θέματα απάτης, απιστίας, ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, αλλά και πλαστών και εικονικών τιμολογίων!

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι μηνυτήρια αναφορά Ελληνοαμερικανού «σωτήρα», που προσφάτως είδε το φως της δημοσιότητας, στην πραγματικότητα αποτελεί ομολογία διάπραξης οικονομικών εγκλημάτων κατά της τράπεζας, τα οποία ενώπιον των ανακριτικών Αρχών είχε προηγουμένως αρνηθεί με γραπτά υπομνήματα!

Υπό αυτό το πρίσμα, η μη έγκληση δεν αποδεικνύεται προς το παρόν επαρκής για την χορήγηση αμνηστίας. Ούτε η πράξη νομοθετικού περιεχομένου!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates