.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

"ΣΦΑΓΗ" ΜΕΓΑΛΩΝ FUNDS ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ALPHA BANK !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Alpha Bank: Αμερικανο-ιταλική μάχη για Galaxy-Cepal

Αποφασιστικά βήματα για την ολοκλήρωση του Project Galaxy, της μεγάλης συναλλαγής, η οποία περιλαμβάνει την τιτλοποίηση μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων, ύψους έως 10,5 δισ. ευρώ, καθώς και την πώληση ποσοστού έως 100% της Cepal, πραγματοποιεί η Αlpha Βank.

Μετά την, προ εβδομάδων, λήψη των μη δεσμευτικών προσφορών από έξι ενδιαφερόμενους επενδυτές, διαφαίνεται ότι 3 ή 4 σχήματα περιλαμβάνονται στη shortlist και θα αποκτήσουν δικαίωμα να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των εταιρειών που επελέγησαν, περιλαμβάνονται οι PIMCO, Cerved και Elliott (σ.σ. από κοινού με την ιταλική θυγατρική της στη διαχείριση απαιτήσεων Credito Fondiario). Πηγές της αγοράς κάνουν λόγο για ένα ακόμη ισχυρό επενδυτικό σχήμα, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.

Στην αγορά κυκλοφορεί ότι Elliott και Cerved συζητούν τη σύμπηξη κοινοπρακτικού σχήματος για την υποβολή δεσμευτικής προσφοράς, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί. Εκτός δεύτερου γύρου βρέθηκαν, πάντως, ηχηρά ονόματα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, όπως η Bain, ενδεικτικό του ισχυρού ανταγωνισμού που χάρισε στην τράπεζα την ευχέρεια να κάνει επιλογές, χωρίς να παρεκκλίσεις, που ενδεχομένως να έθεταν σε κίνδυνο το χρονοδιάγραμμα.

Πλέον, πρόκειται για κούρσα μεταξύ Αμερικανών και Ιταλών επενδυτών, με μακρά εμπειρία σε σύνθετες συναλλαγές όπως το Galaxy και τεχνογνωσία στον αναπτυσσόμενο διεθνώς κλάδο διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις.

Όπως αποκάλυψε χθες το Euro2day.gr, η Fortress δεν κατέθεσε προσφορά, παρότι εισήλθε στη διαδικασία λίγα 24ωρα πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας, ζητώντας μικρή παράταση. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η Fortress διατηρεί ήδη στρατηγική σχέση με την Αlpha Βank, καθώς προ ημερών έκλεισε και τυπικά η συναλλαγή για το χαρτοφυλάκιο Neptune, η διαχείριση του οποίου ανατέθηκε στη Cepal.

Πηγές της Αlpha Βank, αν και αρνούνταν να σχολιάσουν τα ονόματα των επενδυτών, σημείωναν πως οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώνουν την ορθότητα της στρατηγικής επιλογής να επανεκκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία, καθώς υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να ολοκληρωθεί εντός του έτους και μέσα στους κεφαλαιακούς στόχους που έχουν τεθεί. Προσθέτουν, δε, ότι ο υψηλός αριθμός των ενδιαφερόμενων επενδυτών και η ποιότητα των προσφορών αποτελούν ψήφο εμπιστοσύνης για την υλοποίηση του business plan της τράπεζας....

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates