.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ...ΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡONΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ !!!

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤτΕ
Στο "παιχνίδι" των ηλεκτρονικών συναλλαγών ο ΟΤΕ μέσω της Cosmote Payments !!!





Τι αποκαλύπτει το mononews.gr :

Ανοίγει ο δρόμος για την δραστηριοποίηση του ΟΤΕ στις ηλεκτρονικές πληρωμές έπειτα από την σχετική άδεια που εξασφάλισε από την Τράπεζα της Ελλάδος η κατά 100% θυγατρική του, COSMOTE Payments και αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Η COSMOTE Payments ιδρύθηκε από τον ΟΤΕ τον Ιούλιο του 2018. Σύμφωνα με όσα είχε πει στις αρχές του τρέχοντος έτους ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ η πλατφόρμα για ηλεκτρονικές πληρωμές θα είναι έτοιμη στο τέλος του 2020. Σημειώνεται ότι πιθανότατα εντός του έτους ο ΟΤΕ θα εισέλθει επίσης και στο διαδικτυακό στοίχημα σε συνεργασία με την Intralot.

Βάσει του καταστατικού της η COSMOTE Payments θα παρέχει υπηρεσίες που επιτρέπουν τις τοποθετήσεις και αναλήψεις μετρητών σε λογαριασμό πληρωμών, την εκτέλεση πράξεων πληρωμής, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς κεφαλαίων, σε λογαριασμό πληρωμών που έχει ανοίξει ο χρήστης στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών του ή σε άλλο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών (εκτέλεση εντολών άμεσης χρέωσης, συμπεριλαμβανομένης της εφάπαξ άμεσης χρέωσης, εκτέλεση πράξεων πληρωμής με κάρτα πληρωμής ή ανάλογο μέσο, εκτέλεση μεταφορών πίστωσης, συμπεριλαμβανομένων των πάγιων εντολών).


Επίσης, θα παρέχει υπηρεσίες εκτέλεσης πράξεων πληρωμής όπου η συγκατάθεση του πληρωτή για να εκτελεσθεί μια πράξη πληρωμής δίδεται μέσω τηλεπικοινωνιακής, ψηφιακής ή πληροφορικής συσκευής και η πληρωμή γίνεται στον φορέα εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιακού, πληροφορικού συστήματος ή δικτύου, ο οποίος ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του χρήστη υπηρεσιών πληρωμών και του προμηθευτή αγαθών και υπηρεσιών.

Ακόμα η θυγατρική του ΟΤΕ θα δραστηριοποιείται στην έκδοση, διανομή και εξαργύρωση ηλεκτρονικού χρήματος, σύμφωνα με τους όρους της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates