.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΕΝΑΝ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ, ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html






Έρχεται νέο πλαίσιο για την πρώτη κατοικία για τους κορωνό-πληκτους ;;;

Στην παράταση της προθεσμίας για την προστασία της πρώτης κατοικίας συμφώνησαν, χθες αργά το βράδυ, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο κυβέρνηση και Θεσμοί.

Σήμερα μάλιστα δεν αποκλείεται από το βήμα της Βουλής να ανακοινώσει την παράταση ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της συζήτησης στην Ολομέλεια για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, χθες οι θεσμοί συμφώνησαν τελικά σε παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας μόλις ενός μήνα.


Απόφαση που προκάλεσε αμέσως την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης η οποία αντιπροτείνει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Όπως όλα δείχνουν, έστω και στο παρά πέντε, η παράταση που θα δοθεί δεν αποκλείεται να «κλειδώσει» στους δύο μήνες για όλους τους δανειολήπτες.

Παράλληλα οι δανειστές ζήτησαν να δημιουργηθεί, άμεσα, ένα νέο πλαίσιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας για όσα νοικοκυριά έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό.


πηγη

Τι έγραφε νωρίτερα το πρωί το enikos.gr :


Πρώτη κατοικία: Στον Μητσοτάκη ο φάκελος των διαπραγματεύσεων

Πολύωρες και αλλεπάλληλες ήταν οι τηλεδιασκέψεις σε τεχνικό επίπεδο για το ζήτημα προστασίας της πρώτης κατοικίας αλλά δεν κατέστη δυνατή μια συμφωνία με τους θεσμούς. Ο φάκελος βρίσκεται από αργά το βράδυ της Τετάρτης στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις και θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις.

Αν και οι ξένοι είναι θετικοί με το νέο σχήμα (επιδότηση δανείων για νοικοκυριά και επιχειρήσεις που πλήττονται από κορονοϊό), δεν συμφωνούν σε παράταση μέχρι να στηθεί νομοτεχνικά το νέο σχήμα.

Οι τράπεζες από την πλευρά τους διαβεβαιώνουν σύμφωνα με το ant1news.gr ότι ακόμα κι αν εκπνεύσει την Πέμπτη το πλαίσιο προστασίας, δεν έχουν πρόθεση να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς μέσα σε αυτήν τη συγκυρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates