.

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ !!! ΗΡΘΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΜΜΕ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

Πριν λίγες ημέρες σας είπαμε ότι η νίκη μας θα είναι σαρωτική. 
Και με αυτή την βεβαιότητα, την προηγούμενη εβδομάδα, δημοσιεύσαμε την δημόσια ανοικτή πρόσκληση προς τα funds που αγόρασαν από τις τράπεζες τα κόκκινα δάνεια των δανειοληπτών μας.
Φέραμε τα πάνω, κάτω.
Σε μια μόλις εβδομάδα, ο ίδιος υπουργός που σας έλεγε να πάτε στις τράπεζες και να ρυθμίσετε, επειδή, δήθεν, πλήρωσαν το μάρμαρο της κρίσης και, τα ίδια ΜΜΕ που σας έστελναν, αντί στα δικαστήρια, στις τράπεζες, αποκαλώντας σας στρατηγικούς κακοπληρωτές, ήρθαν στα λόγια μας.
Τώρα, λοιπόν, είναι η στιγμή της μεγάλης ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. 
Η στιγμή για την οποία δουλέψαμε, όλοι μαζί, ενωμένοι, επί 6 ολόκληρα χρόνια.
Ήρθε η ώρα, το δίκιο που μας αναγνωρίζουν τα Δικαστήρια όλης της Ελλάδας, να γίνει νόμος και πράξη.
Δεν ξεχάσαμε ποτέ την μεγάλη εκείνη κουβέντα που μας είπε το 2014 ο συναγωνιστής μας, που δεν πρόλαβε να ζήσει την στιγμή της δικαίωσης :
"ΝΟΜΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ" !!!  




Ή αυτό, λοιπόν, ή τίποτα !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates