.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ 1,5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ !!!



Τι αποκαλύπτει το newsbomb.gr:

Δυστυχώς για την οικογένεια Αγγελόπουλου τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Δεν είναι μόνο τα δυσθεώρητα χρέη των 422 εκατομμυρίων ευρώ της Χαλυβουργικής. Αν και τα υπόλοιπα χρέη κρύβονται τεχνιέντως κάτω από το χαλί, η δημοσιοποίησή τους θα προκαλέσει σεισμό.

Όπως θα δείτε στα ντοκουμέντα που παρουσιάζει το Newsbomb.gr, δεν είναι μόνο η Χαλυβουργική και η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ολόκληρος ο όμιλος των Αγγελόπουλων βουλιάζει από το 2015 σε όλα τα επίπεδα.

Σύμφωνα με έγγραφα που έχει στην κατοχή του το Newsbomb.gr τα χρέη της οικογένειας προς τις τράπεζες ξεπερνούν συνολικά τα 1,2 δισεκατομμύρια σε δολάρια Αμερικής! Και αγγίζουν τα 1,5 δισεκατομμύρια.



Όπως μπορείτε να δείτε στα έγγραφα οι πλοιοκτήτριες εταιρείες, αλλά και η Χαλυβουργική / FERROWOHLEN έχουν ενυπόθηκο χρέος σε τράπεζες και ναυπηγεία 896.848.000 δολάρια το οποίο αυξάνεται με την χρηματοδότηση 6 επιπλέον newbuildings με 221.000.000 δολάρια και ακόμα 87 εκατομμύρια από την συμμετοχή των ίδιων των πλοιοκτητών. Συνολικά δηλαδή τα χρέη φτάνουν το αστρονομικό ποσό των 1.204.848.000 δολαρίων!

Προσέξτε. Αν στο παραπάνω ποσό προσθέσουμε και την εκκρεμή απαίτηση 200.000.000 δολαρίων του Θεόδωρου Αγγελόπουλου ο οποίος βρίσκεται σε διαμάχη με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο το χρέος εκτοξεύεται στα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια!



Μιλάμε για τεράστιο ποσόν το οποίο – για παράδειγμα - θα μπορούσε να καλύψει και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μιας συστημικής τράπεζας. Τυχαίο;

H κατάσταση όπως περιγράφεται από τα διευθυντικά στελέχη των ναυτιλιακών εταιρειών ARCADIA και AEGEAN BULK προς τον Κ. Αγγελόπουλο είναι εξόχως δραματική.

Δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα καύσιμα για τις μετακινήσεις των πλοίων!



Μάλιστα οι προμηθευτές τους, απειλούν να κρατήσουν τα πλοία στα λιμάνια προς εξασφάλιση των απαιτήσεών τους, αφού ο όμιλος των Αγγελόπουλων δεν πληρώνει δεκάρα τσακιστή.


Δεν τους κυνηγούν μόνο οι προμηθευτές καυσίμων, αλλά ακόμα και οι εφοδιαστές πλοίων (ανταλλακτικά, τρόφιμα, υλικά).



Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τους ναυτικούς που απασχολούν στα πλοία τους. Κι όλα αυτά τα σημειώνουν με συνεχή reports τα διευθυντικά στελέχη προς την Διοίκηση.



Κι ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, Παναγιώτης και Γιώργος, για το μόνο πράγμα που ενδιαφέρονται είναι για την δική τους περιουσία, ζητώντας επιτακτικά από τον πατέρα τους (με επιστολές) να τους δώσει χρήματα, που όπως ισχυρίζονται είναι δικά τους.

Πόσα χρήματα; Υπομονή...

Όμως με αυτό το τελευταίο θα ασχοληθούμε δημοσιογραφικά σε άλλο ρεπορτάζ.

Η έρευνα συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates