.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΦΟΡΟΛΟΤΑΡΙΑ: ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ !!!

Η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΕΡΧΕΤΑΙ...
Τέλος σκέφτεται να βάλει στη φορολοταρία των 1.000 ευρώ το ΥΠΟΙΚ. Θέλουν να κληρώνουν κάθε μήνα κατασχεμένα σπίτια, διαμερίσματα και βίλες !!!




To υπουργείο Οικονομικών επιδιώκοντας να αυξήσει τη χρήση πλαστικού χρήματος μελετά σοβαρές αλλαγές στη φορολοταρία.

Η φορολοταρία των αποδείξεων ξεκίνησε ως κίνητρο για τη χρήση του πλαστικού χρήματος και τα έως τώρα αποτελέσματα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν θεαματικά, αλλά σίγουρα δεν είναι απογοητευτικά.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έχει «πέσει» η ιδέα για κληρώσεις σπιτιών με τις e-αποδείξεις.

Η φορολοταρία

Η ιδέα αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει τους πολίτες να συγκεντρώσουν σε ηλεκτρονικές αποδείξεις αγορών το 30% του εισοδήματός τους

Μια προσπάθεια που δεν είναι εύκολη καθώς είναι το μεγάλο το ποσοστό επί του εισοδήματος, αλλά η κυβέρνηση θα επιμείνει σε αυτή καθώς χρειάζεται έσοδα και εκτιμά ότι αυτός είναι ένας τρόπος να καταπολεμήσουν τη φοροδιαφυγή.

Όπως αποκάλυψε το star , στην κυβέρνηση συζητούν το ενδεχόμενο να υπάρξει κίνητρο προς τους πολίτες για να μαζεύουν αποδείξεις.

Η φορολοταρία που δίνει 1.000 ευρώ σε 1.000 τυχερούς απέτυχε και κανείς δεν ασχολείται πια μαζί της.

Αυτό που σκέφτονται, όπως αναφέρει το star, είναι να καταργήσουν τη φορολοταρία και να κληρώνουν κάθε μήνα σπίτια, διαμερίσματα και βίλες, τα οποία έχουν περιέλθει στην κατοχή του Δημοσίου από κατασχέσεις.

Kατά πάσα πιθανότητα το σχέδιο αυτό της κυβέρνησης από τον νέο χρόνο θα γίνει πράξη.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates