.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΔΙΝΕΙ ΣΕ FUNDS ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΥΨΟΥΣ 600.000.000€ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Σε εταιρείες διαχείρισης "κόκκινα" στεγαστικά δάνεια 600 εκατ. ευρώ της Εθνικής Τράπεζας

Στην ανάθεση της διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων στεγαστικών δανείων, θα προχωρήσει η Εθνική Τράπεζα, με στόχο να επιταχύνει την εξυγίανση των στεγαστικών της χαρτοφυλακίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, η Τράπεζα έχει δώσει στο σχέδιο την κωδική ονομασία "Champion Challenger" και έχει απευθύνει πρόκληση ενδιαφέροντος σε εταιρίες διαχείρισης, στις οποίες θα αναθέσει τη διαχείριση στεγαστικών μη εξυπηρετούμενων δανείων, ύψους 600 εκατ. ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τράπεζα έχει λάβει τέσσερις προσφορές εκ των οποίων θα επιλέξει τις δύο. Στις δύο εταιρίες που θα επιλεγούν θα ανατεθεί χαρτοφυλάκιο στεγαστικών NPLs 300 εκατ. ευρώ στην καθεμία.

Η επιλογή των δύο servicers αναμένεται εντός του Οκτωβρίου. Ωστόσο, η εκκίνηση της εξωτερικής διαχείρισης θα ξεκινήσει από το νέο έτος, ενώ προηγουμένως θα έχουν ενημερωθεί σχετικά και οι δανειολήπτες.

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει πιλοτικά, με προοπτική οι αναθέσεις να ενισχυθούν εφόσον προκύψει πως οι ανακτήσεις είναι υψηλότερες και σε συντομότερο χρόνο σε σχέση με την εσωτερική διαχείριση των στεγαστικών NPLs που πραγματοποιεί η Τράπεζα. Σημειώνεται ότι στην Εθνική Τράπεζα θα παραμείνει, σε πρώτη φάση, ο κύριος όγκος των μη εξυπηρετούμενων στεγαστικών δανείων, ύψους 7 δισ. ευρώ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates