.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ" !!!




Φέσια παντού από την Χαλυβουργική...

Απλήρωτοι για δύο μήνες παραμένουν οι εργαζόμενοι στην Χαλυβουργική, ενώ καθυστέρηση υπάρχει και στην έκδοση της απόφασης επί της έφεσης που έχουν ασκήσει τα παιδιά του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, η οποία όπως υποστηρίζουν, θα έδινε λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στη βιομηχανία. 

Με ανακοίνωση του στο Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Χαλυβουργικής αναφέρει:

«Με λύπη παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες να γινόμαστε μάρτυρες μιας εργατικής και ανθρώπινης εξαθλίωσης αλλά και μιας τιμωρητικής τακτικής που όμοια της δεν έχει καταγραφεί στα ιστορικά εργατικά χρονικά της χώρας. 

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται δύο μήνες που δεν έχει καταβληθεί η μισθοδοσία των εργαζομένων στην Χαλυβουργική με συνέπεια, εμείς οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες μας να ζούμε την απόλυτη φτωχοποίηση.

Αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι πλέον οι εργαζόμενοι στην Χαλυβουργική δεν μπορούν να καλύψουν τα είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες τους, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους απέναντι σε ΔΕΚΟ και σχετικές ρυθμίσεις που έχουν κάνει σε δόσεις δανείων τραπεζών, σε δόσεις προς την Εφορία και δεν αντέχουν άλλο να χρηματοδοτούν την απλήρωτη εργασία που προσφέρουν και την μετακίνηση τους».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates