.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

ΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ;;; ΓΕΡΜΑΝΙΑ & VW ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!!



Την ώρα που εξαγγέλονται μέτρα κατά της Τουρκίας για τις παράνομες γεωτρήσεις εντός της Κυπριακής-Ευρωπαϊκής ΑΟΖ, η γερμανική Volkswagen ετοιμάζεται να κάνει εργοστάσιο αυτοκινήτων στην Τουρκία !!!

Τι μεταδίδει η fmvoice.gr :

Την ώρα που η γερμανική Ευρώπη εξαγγέλλει μέτρα κατά της Τουρκίας, η γερμανική VW ετοιμάζεται να κατασκευάσει ένα εργοστάσιο αυτοκινήτων στην Τουρκία.

Η κίνηση αυτή δείχνει πως τα μέτρα κατά της Τουρκίας της Ε.Ε. είναι απλώς στάχτη στα μάτια της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης.

Μάλιστα, το όμορφο σε όλη αυτήν την ιστορία είναι το γεγονός ότι οι Καταριανοί που έχουν το 14,6% των μετοχών της VW και το 17% των ψήφων στο Δ.Σ., ήταν αυτοί που πίεσαν ώστε το εργοαστάσιο να γίνει στον αγαπημένο του Ερντογάν και όχι στην Βουλγαρία που ήταν η δεύτερη χώρα που είχε προκριθεί γι΄αυτήν την τεράστια επένδυση.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολύ στενοί δεσμοί μεταξύ Τουρκίας και Κατάρ, με το τελευταίο να προσπαθεί να ενισχύσει την τουρκική οικονομία και τον Ερντογάν με κάθε τρόπο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο νέο αυτό εργοστάσιο θα κατασκευάζονται μοντέλα από VW, Skoda και Seat και στόχο έχει να αποσυμφορήσει τα ευρωπαϊκά εργοστάσια του γκρουπ, ιδίως εκείνα της Skoda που έχουν φθάσει στα όριά τους. Η ετήσια παραγωγή του εργοστασίου στην Τουρκία υπολογίζεται σε 350.000 μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates