.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ SSM: ΖΗΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 30.000 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2019 !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Ερχονται αγριεμένοι οι δανειστές για κόκκινα δάνεια και πλειστηριασμούς


Μαζικούς πλειστηριασμούς ακινήτων, που υπερβαίνουν τoυς 30.000, από τις ελληνικές τράπεζες μέχρι το τέλος του έτους, προκειμένου να «αναπνεύσει» το βαρύ χαρτοφυλάκιο «κόκκινων» δανείων, αξιώνουν από την Αθήνα οι δανειστές. Η ηγεσία του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού καταφθάνει επί τούτου αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές, την Τρίτη 9 Ιουλίου, στην Αθήνα, με επικεφαλής το «αφεντικό» του SSM Αντρέα Ενρια. Είναι μάλιστα η πρώτη επίσκεψη του Ιταλού επί ελληνικού εδάφους, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στην προεδρία του Μηχανισμού, γεγονός που υπογραμμίζει τη βαρύτητα των πραγμάτων.

Το έδαφος έχει, ως συνήθως, προλειάνει και πάλι η Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία στην έκθεσή της, που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα, για πρώτη φορά εγκαταλείπει την απάθειά της και κατηγορεί τις διοικήσεις των τραπεζών ότι απέτυχαν στις ρυθμίσεις και αναδιαρθρώσεις δανείων, όπως και σε άλλα μέτρα ενεργητικής διαχείρισης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates