.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ BOSCH ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΑΛΛΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΠΙΤΣΟΣ & ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ BSH(PITSOS)ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ (ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟΥ)ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ-SIEMENS(ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ). ΜΕΤΑ Η SIEMENS ΕΚΑΝΕ ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, THN BOSCH, ΤΟ 50% ΤΗΣ BSH ΤΣΕΠΩΝΟΝΤΑΣ 3 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ...
Την ίδια ώρα η Siemens που μας δουλεύει ψιλό γαζί ως χώρα, συνεχίζει να παίρνει δημόσια έργα !!!
Θυμηθείτε τις καταγγελίες φωτιά της ΠΟΕΜ εδώ:

https://www.kinima-ypervasi.gr/2017/10/siemens-pitsos.html





Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στο εργοστάσιο της Πίτσος

Με τετράωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας απαντούν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της BSH (Πίτσος) στην πρόθεση της μητρικής να κατεβάσει ρολά στη μονάδα. Σχετική απόφαση έλαβε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ). Οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν στις 28 Ιουνίου, και στις 3 και 4 Ιουλίου από τις 7:00 – 11:00 σε όλες τις βάρδιες.

Το εργοστάσιο, σύμφωνα με όσα έχει αποφασίσει η μητρική θα παραμείνει εν ενεργεία μέχρι το τέλος του 2020, οπότε και έχει προγραμματιστεί το κλείσιμό του. Ενώ η ολοκλήρωση κάθε εν γένει δραστηριότητας του θα πραγματοποιηθεί έως την 31η Μαρτίου του 2021. Η συγκεκριμένη μονάδα λειτουργεί μια βάρδια ημερησίως, όταν το αντίστοιχο εργοστάσιο που διατηρεί ο γερμανικός όμιλος στην Τουρκία, και το οποίο παράγει μεταξύ των άλλων και τα μοντέλα κουζίνας που παράγει και το πρώην εργοστάσιο της Πίτσος, δουλεύει τρεις βάρδιες την ημέρα.


Εφέτος η παραγωγή του ελληνικού εργοστασίου θα "πιάσει" με τα βίας τις 120.000 συσκευές από 185.000 συσκευές που ήταν το αισιόδοξο σενάριο. Πέρυσι πηγές από την BSΗ Hellas (πρώην ΠΙΤΣΟΣ), θυγατρικής του γερμανικού ομίλου, είχαν αναφέρει πως το εν Ελλάδι εργοστάσιο θα αναλάμβανε την παραγωγή επιπλέον 45.000 φούρνων τη φετινή χρονιά. Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμή δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Στην ανακοίνωση της η ΠΟΕΜ, αναφέρει ότι "η Βosch σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε στον χώρο της BSH (Pitsos), θυγατρικής του ομίλου Βosch ανακοίνωσε ανάπτυξη και κέρδη για πέμπτη συνεχή χρονιά.” Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης της ΠΟΕΜ σημειώνεται πως: "η Βosch κατέγραψε αύξηση των οικονομικών της μεγεθών με τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 12,3% το 2018 και επιτυγχάνοντας 37,8% αύξηση πωλήσεων, το πρώτο τετράμηνο του 2019”.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates