.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ ΤΗΣ ΝΔ (ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ) ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

27/06/2015 - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !!! 
Ο πολιτικός κόσμος, δήλωσε η κα ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ, οφείλει να αφουγκραστεί ουσιαστικά τις ανάγκες της κοινωνίας και να προβεί στην άμεση λήψη των μέτρων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την πραγματική ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και των επιχειρήσεων και την αποφυγή των κοινωνικών εντάσεων. Για τον λόγο αυτό, συναντήθηκα με τη Διοικούσα Επιτροπή και την Ομάδα Εθελοντών Πειραιά του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, άκουσα τα ζητήματα και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι δανειολήπτες, τα οποία γνωρίζω, ως δανειολήπτρια, από πρώτο χέρι, και συμφώνησα μαζί τους πως, η επόμενη Βουλή, πρέπει να προχωρήσει στην άμεση λήψη των μέτρων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την πραγματική ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.


Η κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, με τον Πρόεδρο της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, Οικονομολόγο κο Κυριάκο Τόμπρα, τον Αντιπρόεδρο, Δικηγόρο-Διεθνολόγο, κο Γιώργο Νούλα, το Μέλος της ΔΕ και Υπεύθυνο Γραφείου Πειραιά, κο Στέφανο Κουλουμπή, τον κο Γιώργο Τριβυζά, Πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, τον κο Νίκο Παρασκευά, Διευθυντή στο Κανάλι 1 - Πειραιά, τον κο Τάκη Μαυρέα, Δημοσιογράφο Porto News και Κανάλι 1 - Πειραιά και την ευγενέστατη Γραμματέα της, κα Khoren-Vartoui.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ: Μια εξαιρετική παρουσία που κοσμεί το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Β' Πειραιώς !!!
Δεν είναι μόνο νέα, ωραία, επιστήμων, εργαζόμενη, αθλήτρια και Ολυμπιακός. Είναι, η ίδια και η οικογένειά της, ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ και παθόντες της τραπεζικής αυθαιρεσίας. Γι' αυτό και στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ, την αγαπάμε και την στηρίζουμε, επειδή και η ίδια, ως δανειολήπτρια, στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των μελών μας !!!   

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΡΙΑ :





Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης και την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την σκληρή καθημερινότητα των δανειοληπτών και τις δράσεις του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ, με ιδιαίτερη αναφορά στον Πειραιά, η κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου :

Συναντήθηκα με τη Διοικούσα Επιτροπή του Κινήματος Υπέρβαση για την τραπεζική και κοινωνική δικαιοσύνη. Άκουσα τα ζητήματα και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι δανειολήπτες και συμφώνησα μαζί τους πως η επόμενη Βουλή πρέπει να προχωρήσει στην άμεση λήψη των μέτρων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την πραγματική ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.

Όλος ο πολιτικός κόσμος οφείλει να αφουγκραστεί ουσιαστικά τις ανάγκες της κοινωνίας και να προβεί στην άμεση λήψη των μέτρων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την πραγματική ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και των επιχειρήσεων και την αποφυγή των κοινωνικών εντάσεων.


Οι τρεις βασικές θέσεις του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ:

- Συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση του Δικαιώματος Προτίμησης των Δανειοληπτών, στην εξαγορά των κόκκινων δανείων και των πιστωτικών καρτών τους από τις τράπεζες. Το τίμημα εξαγοράς, κατ΄ ανώτατο όριο, να φθάνει στο διπλάσιο από τα αντίστοιχα των funds και επέκταση του ιδίου δικαιώματος, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, σε όλους τους Δανειολήπτες, των οποίων, τα κόκκινα δάνεια και οι πιστωτικές κάρτες, έχουν ήδη εκχωρηθεί, πωληθεί και μεταβιβαστεί σε τρίτους.

- Στη νέα Βουλή να κατατεθεί και να ψηφισθεί συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση της Ρήτρας Συναλλαγματικής Ισοτιμίας των Δανείων CHF, κατά την, πάγια πλέον, νομολογία του ΔΕΕ.

- Να εξασφαλισθεί η επέκταση της Ρύθμισης των 120 Δόσεων στην Εφορία, σε όλα ανεξαιρέτως τα νομικά πρόσωπα.


Η κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, με τον Αντιπρόεδρο της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, Δικηγόρο-Διεθνολόγο, κο Γιώργο Νούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates