.

Τρίτη 14 Μαΐου 2019

"ΦΟΥΛΑΡΕΙ" ΤΙΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ & ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ: ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ 37 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΔ !!!




Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου βγάζει σε πλειστηριασμό 37 διαμερίσματα σε Μαρούσι, Καλλιθέα, Θεσσαλονίκη


Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ΑΕ ανακοινώνει την επίσημη προκήρυξη ανοιχτών ηλεκτρονικών διαγωνισμών για 17 αστικά ακίνητα ιδιοκτησίας της μέσω της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr.

Στο νέο cluster ακινήτων περιλαμβάνονται διαμερίσματα στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο Μαρούσι και στην Καλλιθέα, με εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση (κοντά σε σταθμό ΗΣΑΠ) και στη Θεσσαλονίκη κοντά στη Ρωμαϊκή αγορά.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την πώληση ενός πολυώροφου κτιρίου κατοικιών, το οποίο αποτελείται από 23 διαμερίσματα, συνολικής δομημένης επιφάνειας 1.260,22 τ.μ. επί οικοπέδου 342,35, στην Καλλιθέα, σε απόσταση 2 λεπτών από τον ηλεκτρικό σταθμό ΗΣΑΠ, δύο ισόγειων καταστημάτων και 8 διαμερισμάτων στο ίδιο πολυώροφο κτίριο στο Μαρούσι, 250μ από τον ηλεκτρικό σταθμό ΗΣΑΠ και 6 διαμερίσματα στο ίδιο πολυώροφο κτίριο στη Θεσσαλονίκη, 350μ από τη Ρωμαϊκή Αγορά.

Η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων Δικαιολογητικών Συμμετοχής για τα ακίνητα στο Μαρούσι και την Θεσσαλονίκη η Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 και ώρα 14.00 και για το πολυώροφο ακίνητο στην Καλλιθέα είναι η Δευτέρα 24 Ιουvίου 2019 και ώρα 14.00.

Οι Γενικοί και οι Ειδικοί Όροι του Διαγωνισμού είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της ΕΤΑΔ (www.etasa.gr
).


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates