.

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΞΙΑΣ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΩ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Τράπεζες: Ακίνητα σε τιμές ευκαιρίας!

Στα 5 δις ευρώ υπολογίζεται η αξία των ακινήτων που έχει ήδη περάσει στα χαρτοφυλάκια των τραπεζών μέσω της πλειστηριασμών αλλά και τις κατασχέσεις λόγω χρεών που πραγματοποιήθηκαν τους προηγούμενους μήνες.

Ήδη στην κατοχή των τραπεζών βρίσκονται περισσότερα από 5000 ακίνητα τα οποία όμως πρέπει να βγουν προς πώληση όσο το δυνατόν συντομότερα, λόγω των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει έναντι του SSM τα ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με την λειτουργία του θεσμού των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών τα 85% των ακινήτων που μεταβιβάστηκαν πέρασαν στα τραπεζικά χαρτοφυλάκια.

Τι κάνουν στη συνέχεια οι τράπεζες; Όλες πλέον έχουνε δημιουργήσει ειδικές ηλεκτρονικές πλατφόρμες και πωλούν τα ακίνητα είτε μεμονωμένα είτε ( αυτή είναι η κυρίαρχη τάση) σε πακέτα.Ευτυχώς η συγκυρία είναι καλή αφού η ζήτηση για ακίνητα αυξάνεται επομένως θα βγάλουν το …κάτι τι, τους!


Από την fmvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates