.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ "ΔΩΡΕΑΝ" ΝΟΣΗΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ: 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΗ, ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ !!!

ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η ΕΦΕΣΗ
Οι μεγαλόσχημοι πολιτικοί & οι συγγενείς τους, οι δημοσιογράφοι, οι εκδότες, οι καλλιτέχνες κτλ. που ωφελήθηκαν από τα τζάμπα νοσήλια στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ !!! Ούτε που κλήθηκε κανείς στη δίκη !!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;




Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στον άλλοτε ισχυρό άνδρα του Ερυθρού Σταυρού Ανδρέα Μαρτίνη.

Το δικαστήριο τού επέβαλε ποινή κάθειρξης 7 ετών για τα «κερασμένα νοσήλια» του Ερρίκος Ντυνάν στους επιφανείς ασθενείς του χορηγώντας του ωστόσο ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση γεγονός ότι ο κ. Μαρτινης θα είναι ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Ο Ανδρέας Μαρτίνης καταδικάστηκε για το αδίκημα της απιστίας κατ´ εξακολούθηση που αφορά στην προνομιακή μεταχείριση στις τιμές νοσηλίων που παρείχε σε πολιτικούς, συγγενείς τους, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες κ.ά κατά την περίοδο 2007 έως 2010.

Η συμπεριφορά αυτή κρίθηκε ποινικά κολάσιμη αφού κόστισε στο νοσηλευτικό ίδρυμα 22 εκατομμύρια ευρώ και αφορούσε πάνω από 8100 περιπτώσεις.

Κατά το κατηγορητήριο, την περίοδο της προεδρίας του στο νοσοκομείο, ο Ανδρέας Μαρτίνης εκμεταλλεύτηκε τα κονδύλια που προορίζονταν για αναξιοπαθούντες ασθενείς, χαρίζοντας σε «επώνυμου» χωρίς οικονομικά προβλήματα, σχεδόν το σύνολο του κόστους δαπανηρών εξετάσεων και νοσηλίων.

Την υπόθεση έχει ερευνήσει ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας, Γιάννης Δραγάτσης.

Τι δήλωσε ο συνήγορός του, Θοδωρής Μαντάς:

«Χωρίς κανένα από τα πολιτικά πρόσωπα, τα οποία ωφελήθηκαν από τις απαλλαγές των νοσηλίων στο "Ερρίκος Ντυνάν", να κλητευθεί είτε στο Δικαστήριο είτε στον Ανακριτή, ώστε να εισφέρει τη μαρτυρία του, καταδικάστηκε σήμερα ο Ανδρέας Μαρτίνης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών σε ποινή καθείρξεως επτά ετών με τη χορήγηση όμως ανασταλτικού αποτελέσματος στην ασκηθείσα έφεση. Η προσδοκία μας είναι ότι στον δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας τα στοιχεία της δικογραφίας θα αξιολογηθούν με μεγαλύτερη νηφαλιότητα και θα οδηγήσουν σε απαλλακτική, για τον εντολέα μου, κρίση.»


Από το documentonews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates