.

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ, Ο ΚΑΡΟΔΡΟΜΟΣ & Η ΧΡΥΣΗ ΜΠΙΖΝΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!



Τι γράφει η axianews.gr :


Όποιος γνωρίζει έστω τα στοιχειώδη σχετικά με τις παραχωρήσεις οδικών αξόνων, τα συγχρηματοδοτούμενα έργα και τη σύνδεση της επένδυσης με τα κυκλοφοριακά φόρτη κατανοεί απολύτως γιατί ο Ε65 χρηματοδοτήθηκε απολύτως από πόρους του Δημοσίου και δεν υλοποιείται με λεφτά των προνομιακών εργολάβων! 


Στην εργολαβική πιάτσα τον Ε65 τον αποκαλούν… καρόδρομο!!! Δεν περνάει ούτε κατσίκα, πόσω μάλλον αυτοκίνητο, έστω αγροτικό… Και όμως! Για τον καρόδρομο αυτόν, ο οποίος είναι μπλοκαρισμένος 9 χρόνια, ο Σπίρτζης και η κυβέρνηση έδωσαν μάχη στις Βρυξέλλες με λόμπι σε όλα τα επίπεδα! Για να εγκριθεί η χρηματοδότηση-μαμούθ ενός έργου άχρηστου και μάλιστα με απευθείας ανάθεση 350 εκατ. ευρώ στον προνομιακό εργολάβο! Από τα οποία 350 εκατ. τα 150 αποτελούν καθαρό κέρδος, καθώς το έργο έχει αναθεωρήσεις χρόνων με βάση τις τιμές του 2009!!! 


Χρυσές υπεραξίες χρόνων, που παραμένουν κρυφές και δεν τις καταλαβαίνει ούτε η αντιπολίτευση η οποία διά μέσου του Κωστάκη Καραμανλή τζούνιορ 2 (τζούνιορ 1 είναι ο Ραφήνας) ζητούσε εξηγήσεις για τις καθυστερήσεις στην ανάθεση του έργου!!! Σα δεν ντρέπονται! Και θέλουν να κυβερνήσουν κιόλας! Έτσι θα διασπαθίσουν τα λεφτά του ελληνικού λαού, άραγε;

Η χρυσοφόρα μπίζνα των Ισπανών στις πλάτες του ελληνικού λαού

Για να καταλαβαίνετε, λοιπόν, το συγκεκριμένο έργο αφού ανατέθηκε απευθείας στον νέο κυρίαρχο των εργολάβων και ουσιαστικά πετάχθηκαν στον δρόμο 350 εκατ. την ώρα που ο κόσμος πεινάει, οι Ισπανοί συνέταιροι της ΓΕΚ Τέρνα βρήκαν την ευκαιρία μέσα από την υπέρογκη σύμβαση των 350 εκατ. και πούλησαν τις συμμετοχές τους, περιλαμβανομένης της Ιόνιας Οδού, αντί 165 εκατ. ευρώ!!! Η καλύτερη μπίζνα, η πιο χρυσοφόρος των τελευταίων ετών, σε μια εποχή που στην Ευρώπη δεν υπάρχει έργο ούτε για δείγμα!!! 

Καλοφάγωτα παιδιά! Στην υγεία των κορόιδων! Με τις πλάτες της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης που πραγματικά συναρπάζει με την υποκρισία και την αναλγησία της. Πριν καν κυβερνήσει η Ν.Δ. νταραβερίζεται με τους προνομιακούς κυβερνητικούς εργολάβους οι οποίοι, όπως φαίνεται, δεν δυσκολεύτηκαν να αποκτήσουν προσβάσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates