.

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

"ΟΡΓΙΑ" ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ: ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ 10 ΒΙΛΕΣ ;;;

ΣΑΡΩΤΙΚΟΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ
Όργιο φοροδιαφυγής από τους ιδιοκτήτες πολυτελών βιλών και με τους μετρητές της ΔΕΗ !!!





Μύκονος. Οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων) στο νησί των Ανέμων της τελευταίες εβδομάδες είναι σαρωτικοί με τα λουκέτα να μπαίνουν το ένα μετά το άλλο στα εστιατόρια και beach bar της περιοχής για φορολογικές παραβάσεις. Ωστόσο, άλλο ένα θέμα είδε το φως της δημοσιότητας δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά. Πόσα είναι στη Μύκονο τα δηλωμένα ρολόγια μέτρησης ρεύματος; Οι αρμόδιοι απαντούν ότι αυτά δεν υπερβαίνουν τα 15.000. Και πως γίνεται να ζουν χωρίς… ρεύμα 200 με 250.000 τουρίστες;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο protothema.gr, ιδιοκτήτες πολυτελών βιλών και ενοικιαζόμενων δωματίων, στο όνομα των οποίων αντιστοιχεί συνήθως ένας μετρητής ρεύματος, πληρώνουν ΕΝΦΙΑ για μια ιδιοκτησία όμως παράλληλα τροφοδοτούν με το ίδιο ρεύμα περισσότερες ιδιοκτησίες.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα επιχειρηματία ο οποίος καταβάλλει ΕΝΦΙΑ για μια βίλα, ενώ είναι γνωστό πως έχει στην κατοχή του δέκα ακόμη πολυτελή σπίτια τα οποία τροφοδοτούνται με παροχή εργοστασιακού ρεύματος, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή της πρώτης κατοικίας και εξακολούθησε να χρησιμοποιείται και στις υπόλοιπες ιδιοκτησίες του τόσο κατά την διάρκεια της αποπεράτωσης τους όσο και μετά την αποπεράτωση, δηλαδή μέχρι σήμερα.



ΠΗΓΗ: mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates