.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΟΙΝΟΦΥΤΑ: ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ !!! ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας το υποκατάστημα μεταφέρεται στο Σχηματάρι.




Έκλεισε, την περασμένη Δευτέρα, και η τελευταία τράπεζα που υπήρχε στα Οινόφυτα προκαλώντας την οργή Δημοτικών παραγόντων, επιχειρηματιών αλλά και των κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας Πειραιώς το υποκατάστημα μεταφέρεται στο Σχηματάρι. Η μετακίνηση αυτή η οποία εντάσσεται στη πολιτική της διοίκησης της Πειραιώς για συγχωνεύσεις και περικοπές, προκαλεί πολλά προβλήματα στις συναλλαγές, καθώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις εξυπηρέτησης των κατοίκων το κατάστημα στο Σχηματάρι.


Οι κάτοικοι των Οινοφύτων συγκεντρώθηκαν, το πρωί της Δευτέρας, έξω από το πρώην υποκατάστημα της Πειραιώς και ζήτησαν να παραμείνει η τράπεζα καθώς η περιοχή τους είναι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές πόλεις της χώρας. Εκεί δραστηριοποιούνται πάνω από 450 μεγάλες βιομηχανίες με πλούσια εξαγωγική δράση.

Στα Οινόφυτα βρέθηκε το Star Κεντρικής Ελλάδας, το οποίο μίλησε με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Αναστασίου, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Οινοφύτων κ. Γιάννη Καμινιώτη επιχειρηματίες και κατοίκους οι οποίοι εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους στο κλείσιμο της τράπεζας.





ΠΗΓΗ: apopsi-tora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates