.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΥΠΩΝΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Μαθητές στην Καλαμάτα τύπωναν πλαστά τραπεζογραμμάτια ευρώ με πρόγραμμα από το ίντερνετ!!!




Τυχερός ήταν ένας νεαρός, καθώς χθες κινδύνεψε να πληρώσει βαριά τη μαθητική του τρέλα, όταν πριν από 3 χρόνια μαζί με άλλους 3 συμμαθητές του έφτιαξαν και κυκλοφόρησαν πλαστά χαρτονομίσματα.


Ευτυχώς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, τον έκρινε αθώο για σύσταση συμμορίας και τον καταδίκασε για παραχάραξη χαρτονομισμάτων σε βαθμό πλημμελήματος, αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. Του επέβαλε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με 3ετή αναστολή.


Ο νεαρός, το 2013 μαζί με άλλους 3 ανήλικους συμμαθητές του (δύο Έλληνες και έναν αλλοδαπό) κατέβασαν από το ίντερνετ ένα πρόγραμμα και τύπωσαν στον υπολογιστή χαρτονομίσματα των 20 και 50 ευρώ. Οι αστυνομικοί βρήκαν 10 χαρτονομίσματα, εκ των οποίων 5 από αυτά τα είχαν διακινήσει στην Κυπαρισσία. Τρία χαρτονομίσματα βρέθηκαν σε καταστήματα ψιλικών, τα οποία είχαν διακινήσει οι ανήλικοι, ενώ ο ίδιος επιχείρησε να δώσει πλαστό 20ευρω σε άλλο κατάστημα για να αγοράσει τσιγάρα, αλά έγινε αντιληπτός.

Ο κατηγορούμενος νεαρός, κατοικούσε στα Φιλιατρά, όμως οι γονείς του τού είχαν νοικιάσει σπίτι προκειμένου να φοιτά στο ΕΠΑΛ στην Καλαμάτα. Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη, λέγοντας ότι τύπωσε τα χαρτονομίσματα σε ένα απλό εκτυπωτή και πως ήταν μια νεανική απερισκεψία. Τώρα εργάζεται και θέλει να ξεχάσει αυτά τα περιστατικά. 


ΠΗΓΗ
tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates