.

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΙΠΛΟ ΜΠΛΟΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ & ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ
Μεγάλα προσκόμματα εγείρουν οι δανειστές στην επιδίωξη της κυβέρνησης να δημιουργήσει ακατάσχετο λογαριασμό για τις επιχειρήσεις που συναλλάσσονται με πλαστικό χρήμα, καθώς και στην αναβίωση των 100 δόσεων για οφειλές στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία !!!



















Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας κρατούν επί μήνες, με τους εκπροσώπους των δανειστών να απαιτούν το ύψος του ακατάσχετου ορίου να είναι πολύ χαμηλό -και στην ουσία «δώρον άδωρον»-, να κυμαίνεται ανάλογα με τον τζίρο και το είδος της επιχείρησης και να μην αφορά στην αποπληρωμή προμηθευτών.

Η τρόικα, η οποία, άλλωστε, ποτέ δεν καλοέβλεπε τις όποιες διευκολύνσεις, αντιδρά και στο κυβερνητικό αίτημα να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία επανένταξης στις 100 δόσεις σε όσους έχουν μείνει εκτός.

Κοινοτικοί αξιωματούχοι δηλώνουν ότι δεν τίθεται καν θέμα αναβίωσης της παλαιάς ρύθμισης για τις νέες οφειλές, οι οποίες, κατά τους ίδιους, μπορούν να εξοφληθούν σε 12 ή 24 μηνιαίες δόσεις. Ο κοινοτικός επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί κατέστησε σαφείς τις σκληρές θέσεις των δανειστών στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στις Βρυξέλλες.


πηγη: εφημερίδα Αγορά,patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates