.

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ & ΤΟ BREXIT : Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ JO COX !!!

ΠΟΙΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΔΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ
Ενίσχυση της στερλίνας στη διεθνή αγορά συναλλάγματος μετά τη δολοφονία της Βρετανίδας βουλευτού Jo Cox !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/06/brexit-otan-oi.html



Πως οι Κυβερνήτες του Κόσμου διόρθωσαν το "λάθος" του Cameron με το Δημοψήφισμα

Από τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ που δολοφόνησε τον Κέννεντυ, ως τον δολοφόνο του Ουλαφ Πάλμε και τον Τόμας Μερ που δολοφόνησε την Βρετανίδα βουλευτή των Εργατικών Τζο Κοξ έξω από το εκλογικό της κέντρο στην πόλη Μπέρσταλ, στο Δυτικό Γιορκσάιρ. Διαταραγμένες προσωπικότητες είναι η γνωμάτευση που επιτρέπει σε πολίτες και αναγνώστες να αφήσουν την φαντασία τους να καλπάζει αχαλίνωτη. Αρκεί εκείνη να μην σκαρφαλώνει ποτέ στους πανύψηλους πύργους που κρατάνε φυλαγμένα μυστικά και ντοκουμέντα των Ισχυρών που διαφεντεύουν τις τύχες του κόσμου.

Λίγες ώρες μετά την δολοφονία της γλυκιάς βουλευτού των εργατικών σύμφωνα με το Politico το Brexit υποχωρεί και κατά πάσα πιθανότητα οι Αγγλοι θα ψηφίσουν υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Μια θεωρία συνομωσίας θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι το θύμα ήταν σοφά επιλεγμένο από εκείνους που στην παρούσα φάση θα είχαν απώλειες δις ευρώ σε περίπτωση που το brexit θα έβγαινε νικητής. Χρειάζονταν ένα σοκ στην κοινή γνώμη της Αγγλίας για να ανακοπεί η κυριαρχία του brexit. Και αίφνης το σκηνικό άλλαξε.

Οσο για τον δράστη το προφίλ του είναι από τα πλέον δημοφιλή ανάμεσα στους Κυρίαρχους του Πλανήτη: Moναχικός, απογοητευμένος από τις γυναίκες, εμμονικός με την καθαριότητα, μεγάλωσε με την γιαγιά του όταν η μάνα του έκανε νέα οικογένεια μετά τον θάνατο του πατέρα του.



Μια λίστα με τους 100 μανιοκαταθλιπτικούς της Αγγλίας ανάμεσα στους οποίους οι Ελεκτοί της Λέσχης επέλεξαν αρχικά τους 10 πριν καταλήξουν στον Τόμας Μερ να κάνει τη δουλειά. Με κάποιο τρόπο έπρεπε να “διορθώσουν” την μαλακία του Cameron να δώσει στους βρετανούς την δυνατότητα να αποφασίσουν μέσω δημοψηφίσματος για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Ο Cameron είναι τελειωμένος πολιτικά για τα Αφεντικά του.

Ο δολοφόνος του Κέννεντυ και ο δολοφόνος της Κοξ δεν είναι παρά κατασκυασμένοι δολοφόνοι από τις κλειστές λέσχες που εξουσιάζουν τον πλανήτη. Βέβαια και από μόνοι τους είχαν όλες τις προδιαγραφές γι΄αυτό και επελέγησαν.

Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ είχε μια ταραχώδη παιδική ηλικία. Μέχρι τα 17 του χρόνια οπότε και κατετάγη στο Ναυτικό ο Όσβαλντ είχε αλλάξει περισσότερες από είκοσι διευθύνσεις και δεκάδες σχολεία. Γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη στις 18 Οκτωβρίου του 1939, δύο μήνες αφότου ο πατέρας του πέθανε από καρδιακή προσβολή. Ακολούθησαν τα δύσκολα χρόνια σε ορφανοτροφείο μέχρι τη στιγμή που μετακόμισε με την υπόλοιπη οικογένειά του στο Ντάλας το 1944. Οκτώ χρόνια αργότερα, κατέληξε με τη μητέρα του στη Νέα Υόρκη, όπου υπεβλήθη σε ψυχιατρική παρακολούθηση. Η παραμονή του εκεί δεν κράτησε για πολύ καθώς επέστρεψε με τη μητέρα του στη Νέα Ορλεάνη.

Ο Tόμας Μερ γεννήθηκε στο Kilmarnock της Σκωτίας, όμως τον μεγάλωσε στο Μπέρσταλ η γιαγιά του Helen Mer με την οποία ζούσε μέχρι τον θάνατό της το 1996. Μετά την δολοφονία της Κοξ μίλησε στον βρετανικό Τύπο ο ετεροθαλής αδελφός του Μερ, ο 41χρονος Duane St Louis, ο οποίος γεννήθηκε από τον δεύτερο γάμο της μητέρας του δράστη με τον Reginald St Louis, από την Γρενάδα, στην Καραϊβική.

Ο ετεροθαλής αδελφός του Τόμας Μερ, Σκοτ, αποκάλυψε ότι ο δολοφόνος δεν ασχολείτο με την πολιτική, ούτε ήταν ρατσιστής και ανέφερε ότι τα δύο αδέλφια είχαν καλές σχέσεις, παρόλο που ο Duane είναι μιγάς. Ο Σκοτ Μερ πάντως δεν μεγάλωσε μαζί με τον Τόμας, καθώς έζησε με την νέα οικογένεια που δημιούργησε η μητέρα του ενώ ο δολοφόνος μεγάλωσε με την γιαγιά του. Δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό, αν ο πατέρας του Τόμας Μερ, James, βρίσκεται στη ζωή.

Εντύπωση προκαλεί η αναφορά του αδερφού του δράστη για τις σχέσεις με το άλλο φύλο. «Σε νεαρή ηλικία είχε μια σχέση με μια κοπέλα αλλά του την «έκλεψε» ένας φίλος του. Έκτοτε ο Μερ δεν έκανε ξανά σχέση με κάποια γυναίκα».

Ο αδελφός του δολοφόνου της Τζο Κοξ, ακόμη, μιλώντας στην Daily Telegraph, επιβεβαίωσε ότι ο αδελφός του έχει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά τόνισε ότι δεν ήταν βίαιος, ούτε ασχολείτο με την πολιτική. Ο ίδιος δήλωσε ότι ο αδελφός του πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και έχει κατά καιρούς νοσηλευτεί ενώ έχει εμμονή με την καθαριότητα και την προσωπική του υγιεινή γι’ αυτό χρησιμοποιούσε συνέχεια μαντηλάκια καθαρισμού.


ΠΗΓΗ
http://kourdistoportocali.com/news-desk/pii-epelexan-ton-dolofono-tis-anglidas-voulefti/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates