.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

ΑΝ ΕΙΧΕ 5 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ 50%
Νίκος Νικολόπουλος: Η πρεμιέρα Μητσοτάκη στη Βουλή έδειξε ότι θα ηγηθεί μιας αντιπολίτευσης light !!!

Στην πρώτη κοινοβουλευτική αντιπαράθεση Τσίπρα – Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, στην τηλεοπτική εκπομπή «ΥΠΕΡΒΑΣΗ», στο Kontra Channel !!!




Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε, με την «παρθενική» του εμφάνιση ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθαρά το στίγμα του. Χθες έδειξε με ποιους θα συμπαραταχθεί και ποιους θα εγκαταλείψει…
Η «γλυκανάλατη» τοποθέτηση του, παρά τα «κακαρίσματα» κατέστησε σαφές ότι θα ακολουθήσει μια αντιπολίτευση light», ανέφερε ο Νίκος Νικολόπουλος.
«ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ»
«Η γραμμή της αντιπαράθεσης με τον ‘’κατά Μητσοτάκη’’ λαϊκισμό, τον οδήγησε να γυρίσει την πλάτη στο μέτωπο της κοινωνικής διαμαρτυρίας των αγωνιζομένων στους δρόμους –εμπερίστατων φτωχοποιημένων Ελλήνων και αρνήθηκε να γίνει ο εκφραστής τους και να μεταφέρει τις θέσεις τους μέσα στο Κοινοβούλιο.

Η δυναμική και οι μορφές του λαϊκού ξεσηκωμού, θα εξακολουθήσουν στο επόμενο διάστημα να δημιουργούν πολλαπλές και ισχυρές πιέσεις στην νέα ηγεσία της Ν.Δ», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.
«Από την άλλη  η πρόθεση των δανειστών να παρατείνουν τη διαπραγμάτευση για την πρώτη αξιολόγηση όσο χρειαστεί (συνέντευξη του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) κ. Κλάους Ρέγκλινγκ) προσθέτει ένα οξύ πρόβλημα της εξάντλησης των δημόσιων ταμείων και παγιώνει την αίσθηση μιας υποτροπής της κρίσης. Βλέπουμε λοιπόν συνέχισε ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, να επανέρχονται τα σενάρια για Grexit, ευνοώντας τις πιο σκληρές φωνές που ζητούν τέταρτο μνημόνιο ή ψάχνουν ευκαιρία για να επαναφέρουν τη «λύση» του Grexit.
«Για αυτούς τους λόγους το ένστικτο της πολιτικής επιβίωσης αναγκάζει τον Μητσοτάκη  να αποφύγει την πραγματική σύγκρουση με τον Τσίπρα και να προτιμά τις “κοκορομαχίες”», συμπλήρωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής.
«ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ»
«Ο Μητσοτάκης διάλεξε να επενδύσει πολιτικά στην εμπιστοσύνη των δανειστών και για αυτό θα ακολουθήσει μία light αντιπαράθεση. Έτσι λοιπόν στην εξαιρετικά πιθανή περίπτωση που οι δανειστές κάνουν έκκληση για στήριξη των μέτρων στη Βουλή ώστε να περάσουν με ισχυρή πλειοψηφία ο νέος αρχηγός της ΝΔ, είναι «σαν έτοιμος από καιρό»… όπως λέει και ο ποιητής, να υπερψηφίσει, έστω και με την διαδικασία της ψήφου κατά συνείδηση, για κάθε τι που θα κριθεί αναγκαίο από τους ξένους.
Υπ’ αυτούς τους όρους, όλοι καταλαβαίνουν γιατί ο «μικρός Μητσοτάκης» δεν μπορεί να αποδράσει από τα κρίσιμα διλήμματα», είπε ακόμα ο Νίκος Νικολόπουλος.
«ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ  ΑΡΓΟΤΕΡΑ… ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ»
«Δυστυχώς αλλά είμαι σίγουρος, ότι οι πολιτικές δοκιμασίες (κοινωνικές εκρήξεις, πιέσεις δανειστών, λύση Κυπριακού αλά Ανάν, το ίδιο σε Σκοπιανό, Προσφυγικό κ.α) θα κάνουν τον Μητσοτάκη μέρος του προβλήματος.
Δεν μπορεί, ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας,  λόγω ‘’βαρών που έχει αναλάβει’’ να περάσει τις Συμπληγάδες. 
Η υποτροπή της ελληνικής κρίσης και η δημιουργία αρνητικών συνθηκών στα εθνικά θέματα, όπου συναινετικές πολιτικές λύσεις θα γίνουν απαιτητές από τους ξένους ως αναπόφευκτες για την άρση του αδιεξόδου, θα τον οδηγήσουν  συγκυβερνήσει με τον Τσίπρα, στηρίζοντας  μια κυβέρνηση τύπου Στουρνάρα», ανέφερε ακόμα ο Νίκος Νικολόπουλος.
Τέλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής δημοσιοποίησε την ερώτηση που κατέθεσε στον Πρωθυπουργό με θέμα:«Παρακράτος Στουρνάρα».
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:
«ΕΡΩΤΗΣΗ  Αρ.Πρ.:2553/22-1-2016
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
Θέμα: «Ο κ. Στουρνάρας και το νέο παρακράτος».
“Το νέο παρακράτος δείχνει τα δόντια του διά στόματος Στουρνάρα.
Με περισσή άνεση, σε στημένη συνέντευξη, είπε πράγματα που καμιά κυβέρνηση που σέβεται τη δημοκρατία δεν μπορεί να ανεχθεί.
Ο κ. Στουρνάρας μας είπε ότι δεν εμπιστεύεται τη νόμιμη κυβέρνηση, γι' αυτό και αναλαμβάνει ο ίδιος, μαζί με τον Σαμαρά και άλλους πρώην, να προστατεύσει τη χώρα από την καταστροφή.
Βάζει και λίγο πρόεδρο της Δημοκρατίας για το άλλοθι της συνταγματικής εκτροπής. Και δεν αναφέρεται μόνο στο παρελθόν. Το παρόν και το μέλλον κυρίως τον ενδιαφέρουν. Το σκηνικό θυμίζει Ιούλιο του '65 με το Βασιλικό πραξικόπημα”.
Αυτά σημειώνει σε δημόσια παρέμβαση του, μεταξύ άλλων ο κ. Δ.Παπάζογλου στην εφημερίδα “Θεσσαλονίκη”στο φύλλο στις 18.01.16 και συνεχίζει : “Μπορεί η σύγκριση να φαίνεται υπερβολική, αλλά δεν είναι. Ο Στουρνάρας έδειξε καιρό πριν ότι θεωρεί εαυτόν την ελέω Σόιμπλε και Σίας ανώτατη αρχή της χώρας, υπεράνω συντάγματος και νόμων. Και γιατί να μην το πιστεύει; Καταλαβαίνει ότι η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς κατοχής από τους «δανειστές», και εφόσον οι δυνάμεις κατοχής τον όρισαν άνθρωπό τους, γιατί να μη δείχνει το «μπόι» του; Βέβαια το θράσος Στουρνάρα δεν μπορεί να ακουμπά μόνο στους δανειστές. Αυτοί είναι πιο προσεκτικοί και αποφεύγουν να προκαλούν. Κρατούν τα προσχήματα. Είναι ίσως η συνενοχή του για τα παράνομα θαλασσοδάνεια των εκδοτών και των καναλαρχών και οι κρυφές συμμαχίες του με πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ”.
Και καταλήγει : “Η νεφελώδης και απόλυτα ατεκμηρίωτη αφήγηση του κ. Στουρνάρα σε συνδυασμό με τον θεσμικό του ρόλο τον καθιστούν επικίνδυνο για τη χώρα  και το δημοκρατικό  πολίτευμα”.
Επειδή, όμως ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας υποχρεούται ως εκ του νόμου και της θέσης του να τηρεί το θεσμικό του ρόλο εντός του συνταγματικού πλαισίου της χώρας.
Επειδή, επίσης η επιλογή της παραμονής ή μη της χώρας στην ευρωζώνη, της έκδοσης ή μη διπλού νομίσματος αποτελεί αρμοδιότητα της όποιας εκλεγμένης δημοκρατικά κυβέρνησης.
Για όλα τα παραπάνω  καλείται ο κ. Πρωθυπουργός να απαντήσει:
H Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός τι κάνουν, από την ώρα που ο κ. Στουρνάρας ομολογεί σχεδιασμό πραξικοπήματος;
Γιατί αγνοεί τις προκλήσεις του κ.Στουρνάρα;
Τι πρόκειται να πράξει δεδομένης αυτής της ομολογίας;
Ο ερωτών βουλευτής
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος».
ΠΗΓΗ
http://www.kontranews.gr/koinonia/169683-nikos-nikolopoylos-e-premiera-metsotake-ste-boyle-edeixe-oti-tha-egethei-mias


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates