.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΒΕΤΑΙ 1 ΣΤΙΣ 4 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ !!!

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΗΔΗ 40.000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 165.000 ΣΥΝΟΛΙΚΑ
Ενώ έχει καταργηθεί και η προκαταβολή του επιδόματος για όσους αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν το πετρέλαιο που θέλουν να αγοράσουν για να ζεστάνουν τις οικογένειες τους !!!















Με το «καλημέρα» το ηλεκτρονικό σύστημα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, απέρριψε 40.000 νοικοκυριά από τις συνολικά 165.000 αιτήσεις!

Εν μέσω το είχε προαναγγείλει το υπουργείο Οικονομικών, καθώς το κονδύλι για το επίδομα θέρμανσης είναι μειωμένο αρκετά και δεν ξεπερνά τα 105 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ έχει καταργηθεί και η προκαταβολή του επιδόματος για όσους αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν το πετρέλαιο που θέλουν να αγοράσουν είτε διότι είναι άνεργοι, είτε διότι δεν πληρώνονται από την εργασία τους.

Να υπενθυμίσουμε πως όσοι κάνουν αίτηση στην ηλεκτρονική εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (www. gsis.gr) και δεν απορριφθεί η αίτησή τους, με όλα τα αισιόδοξα σενάρια, θα δουν να πιστώνεται στους λογαριασμούς τους μέρος της επιδόματος, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Για όσους υποβάλλουν την αίτησή τους από τον Γενάρη και μετά, η τελική εκκαθάριση αναμένεται να γίνει μέχρι τον Ιούνιο.

Πάντως, όλα εξαρτώνται τόσο από τον αριθμό των αιτήσεων, όσο και από τα χρήματα που θα έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Οικονομικών.

πηγη: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates