.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

SUPERCAR LADA RAVEN: ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ & ΣΑΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ !!! ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ !!!

LADA RAVEN :  Η FERRARI ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
Ενα Supercar που τραβά τα βλέμματα.
Το νέο ρωσικό υπερ-αυτοκίνητο, που θα προκαλέσει πονοκεφάλους στην αυτοκινητοβιομηχανία ΕΕ & ΗΠΑ !!!

ΒΙΝΤΕΟ



ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/10/lada-raven-ferrari.html



Όχι δεν είναι ψέμα, το Lada Raven είναι κάτι περισσότερο από ένα γρήγορο και ντιζαινάτο αυτοκίνητο, είναι το ρωσικό supercar, που έρχεται να ταράξει τα δεδομένα στο χώρο της τετρακίνησης.



Το ότι η Lada είναι μία από τις καλύτερες μάρκες αυτοκινήτων στον κόσμο και μακράν η πιο διάσημη ρώσικη, είναι σε όλους γνωστό. Όμως η εταιρία δεν σταματά σε ένα καλό όνομα, καθώς η επικείμενη κυκλοφορία του νέου μοντέλου της που θα φέρει την ονομασία, Raven, θα ανατρέψει τα δεδομένα.





Και μπορεί να μην ξέρουμε ακόμη εάν το Raven της Lada, θα μπορεί να “σκίσει” τα νερά όπως η Lamborghini, ο σχεδιασμός του όμως είναι σίγουρα εντυπωσιακός. Το αμάξωμα θα είναι αρκετά χαμηλωμένο, θα διαθέτει τεράστια ανοίγματα εξαερισμού, απίστευτες πεντάκτινες ζάντες, διάταξη κινητήρα μεταξύ των μπροστινών και των πίσω αξόνων και ένα επιθετικό εμπρός και πίσω μέρος.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρώσος σχεδιαστής Dmitry Lazarev, που είναι και ο δημιουργός αυτού του υπεραυτοκινήτου, ισχυρίστηκε ότι η ρώσικη εταιρεία επιθυμεί να «χτίσει» ένα νέο μοντέλο που να ανήκει όμως στην κατηγορία των supercars, καθώς μετά την απόσυρση του μοντέλου “Marousia” κανένα άλλο μοντέλο δεν έχει φτιαχτεί που να είναι πιο κοντά σε σούπερ αυτοκίνητο.










Στόχος είναι η κατασκευή του να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και το τέλος του 2016. Μέχρι τότε απλά περιμένουμε με ανυπομονησία…


ΠΗΓΗ
http://mononews.gr/lada-raven-ferrari-tis-rosias-video-pics/87259

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates