.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

PAPARIA ISSUE : Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ !!!

ΔΙΝΕΙ 109,3% ΣΤΗ ΝΔ & ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΟΛΟ 175%
Έγινε με την ίδια μεθοδολογία που χρησιμοποιούν η Pubblic Issue, το ΠΑΜΑΚ και η Prorata και, έτσι, θεωρείται άκρως αξιόπιστη !!!

Μη σας ξεγελάνε τα ποσοστά 109,3% και 175%:
Η δημοσκόπηση - όπως λέει και η Prorata - δεν είναι πρόθεσης ψήφου αλλά εκλογικής επιρροής !!!




Δηλαδή, εξαιρουμένων όλων των Ελλήνων που φτωχοποιήθηκαν με τα μνημόνια και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς των τραπεζών, του δημοσίου, και των ταμείων (75%), το υπόλοιπο 25% των βολεμένων, των κρατικοδίαιτων, των νταβατζήδων, της διαπλοκής και των μιντιακών παρασίτων, που θέλουν πάση θυσία μνημόνια, γιατί αλλιώς ή πρέπει επί τέλους να δουλέψουν ή θα πεθάνουν της πείνας, μαζί με τους πεθαμένους από τα αρχεία των δειγμάτων της εταιρείας από τη δεκαετία του 1990, με βάση την κλίμακα 1 έως 10, ρωτήθηκαν :

"Με βάση την κλίμακα 0 = δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το ψηφίσω, έως 10 = αυτό θα ψηφίσω σίγουρα, πού τοποθετείτε τον εαυτό σας σχετικά με το κάθε κόμμα ;;;".

Η ερώτηση επαναλήφθηκε για όλα τα κόμματα - ιδιαίτερα στους πεθαμένους - και το άθροισμα που είναι πολύ μεγαλύτερο του 100, δείχνει το κατώτατο και ανώτατο περιθώριο. 

Η εταιρεία στη συνέχεια, σε κάθε κόμμα κάνει μια στήλη με διάφορα χρώματα, όπου το ΜΠΛΕ είναι ο αριθμός όσων λένε ότι είναι πάνω από 100% βέβαιοι ότι θα ψηφίσουν ΝΔ.


Αυτή η μεθοδολογία θεωρείται διεθνώς η πιο αξιόπιστη, όταν οι έρευνες γίνονται σε μεγάλη χρονική απόσταση από τις εκλογές, όταν δηλαδή δεν έχουμε προεκλογική περίοδο, οπότε ο ερωτώμενος - ιδιαίτερα ο πεθαμένος - δεν έχει ακόμη κατασταλάξει στο τι θα ψηφίσει !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates