.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΜΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ !!!

ΕΝΕΧΥΡΑΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
H Eθνική Τράπεζα χαρίζει θαλασσοδάνεια στους μηντιάρχες με τις Συμβάσεις Ενεχύρασης Απαίτησης, που δίνουν τη 
δυνατότητα σε μηντιάρχες που πήραν δάνειο από την Τράπεζα να το συμψηφίζουν με διαφημίσεις που δίνει η ίδια η Τράπεζα !!!




Οκτώμβριος 2012, ένα βράδι Τρίτης. Η Ελλάδα βρίσκεται στην καρδιά του μνημονιακού Κήτους.

Λίγα χιλιόμετρα βόρεια από το Μέγαρο Μελά και συγκεκριμένα στο bar-restaurant “Street” του Νέου Ψυχικού, δέκα σαμπάνιες-για την αρχή-περίμεναν τους καλεσμένους της ξανθιάς Σάρον Στόουν, στελέχους της Εθνικής Τράπεζας που έδινεto know us better πάρτυ της λικνίζοντας τους γοφούς της επικίνδυνα πάνω σε 12ποντα.

Οι προσκεκλημένοι κατέφθαναν κρατώντας ανα χείρας ένα δώρο για την ξανθιά κι εκείνη σαν καλή οικοδέσποινα φρόντιζε να τους υποδεχθεί στην είσοδο μέσα σε μια έκρηξη χαράς, έχοντας για τον καθέναν ένα μυστικό που έπρεπε να το εμπιστευθεί γλυκά στο αυτί.

Αν το ημερολόγιο δεν έδειχνε 16 Οκτωβρίου του 2012, αν η Τρόικα δεν ήταν στην Αθήνα, αν δεκάδες «αν» που έρχονται στο νου καθώς βιώνουμε την ιλιγγιώδη πορείας μιας χώρας στην παρακμή, το πάρτυ της ξανθιάς Σάρον Στόουν από τη Λαμία, με το μισθωμένο πάρκινγκ από την Εθνική Τράπεζα θα ήταν μια ευχάριστη ανάπαυλα των στελεχών ενός τραπεζικού συστήματος που εξακολουθούσε να διανύει περίοδο ευκαρπίας και παχιών αγελάδων.

Κάτι σαν ελληνική-βουκολική βερσιόν του Λύκου της Wall Street.
Ηταν παραμονές της τότε ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών με τους πολίτες να βιώνουν μια παρόμοια με την σημερινή αγωνία για την έκβασή της. Θα περίμενες η ίδια αγωνία να έχει κυριεύσει και τα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας. Ισως οι σαμπάνιες να ήταν μια κάποια λύση για να πνίξουν την αγωνία τους στην υγεία 1,5 εκατομμυρίων ανέργων. «Ενάμιση εκατομμύρια πεινασμένοι τους κοιτούσαν εκείνη την ώρα από τις τζαμαρίες…», είχε σχολιάσει ένας εξαίρετος δημοσιογράφος και φίλος για το πάρτυ που απεκάλυπτε το «Κουρδιστό Πορτοκάλι».

Πέρασαν 3 χρόνια από εκείνη την βραδιά που έμοιαζε ξένο σώμα για την Ιστορία της Εθνικής Τράπεζας μόνο που κάποια στελέχη της εξακολουθούν να λειτουργούν με την ίδια επιπολαιότητα και περιφρόνηση τόσο προς τους πολίτες, όσο και προς την κυβέρνηση, τους δανειστές και πάνω απ΄ όλα την Ιστορία της Εθνικής Τράπεζας.

Τόσο που αναρωτιέσαι αν θα πιάσουν αυτή τη φορά τόπο τα νέα κεφάλαια που θα εισρρεύσουν στα ταμεία της ή θα καταλήξουν Συμβάσεις Ενεχύρασης Απαίτησης που έρχονται να χαρίσουν και νέα εκατομμύρια ευρώ θαλασσοδάνεια προς τους ολιγάρχες των ΜΜΕ.

Οι Συμβάσεις Ενεχύρασης Απαίτησης της Εθνικής Τράπεζας είναι η δυνατότητα που δίνει η ιστορική Τράπεζα με τον σημερινό Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Λεωνίδα Φραγκιαδάκη σε μηντιάρχες που πήραν δάνειο από την Τράπεζα να το συμψηφίζουν με διαφημίσεις που δίνει η ίδια η Τράπεζα!

Απίστευτο ε;

Πηγαίνει ο πάσα ένας νταβατζής των ΜΜΕ στην Εθνική Τράπεζα παίρνει ένα εκατομμύριο δάνειο και στην συνέχεια η Εθνική Τράπεζα του δίνει την δυνατότητα να το συμψηφίσει με διαφημίσεις (χρήμα) που του δίνει η ίδια η Τράπεζα.

Μάλιστα ένας πρώην εκδότης που σήμερα κάνει καριέρα πολιτικού δεν πλήρωσε ούτε μια δόση του δανείου ο ανεπρόκοπος.

Αναρωτιέται κανείς εάν ο κος Λεωνίδας Φραγκιαδάκης και η κα Ιωάννα Κατζιλιέρη Ζουρ (βοηθός Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Ομίλου με πλουσιοπάροχες αμοιβές εν μέσω κρίσης), δίνουν κατ΄αρχήν λογαριασμό στους ιδιώτες μετόχους της Εθνικής Τράπεζας γι΄αυτές τους τις πρωτοβουλίες.

Πως δικαιολογούν τόση φαυλότητα στην διαχείριση των κεφαλαίων των μετόχων της Τράπεζας; Πως δικαιολογούν παρόμοιες πρωτοβουλίες τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, στο TXΣ, στην ελληνική κυβέρνηση αλλά και στους εταίρους δανειστές;

Μπορεί να μας απαντήσει ο κος Φραγκιαδάκης έαν η Deutsche Bank για παράδειγα, δίνει εκατομμύρια ευρώ δάνεια στην BILD και στην συνέχεια τής τα χαρίζει μέσω συμψηφισμού με διαφήμιση που της δίνει η ίδια η Τράπεζα;

Ή μήπως η Deutsche Bank δεν έχει ανακαλύψει ακόμη τις Συμβάσεις Ενεχύρασης Απαίτησης, οπότε θα πρέπει να στείλουμε στελέχη της Εθνικής Τράπεζας να παραδώσουν μαθήματα στους συναδέλφους τους.

Ή μήπως οι Συμβάσεις Ενεχύρασης Απαίτησης είναι αυτό που εννοεί ο υπουργός Επικρατείας κ. Νίκος Παππάς για κόψιμο του ομφάλιου ρόλου ανάμεσα στα ΜΜΕ, τις Τράπεζες και την Εξουσία;

Από το περιβάλλον της Προέδρου της Τράπεζας κας Κατσέλη μάς διαμήνυσαν πως η Πρόεδρος της Τράπεζας δεν έχει ουδεμία εκτελεστική αρμοδιότητα οπότε «είναι αθώα του αίματος».

Μόνο που τώρα η κα Κατσέλη τουλάχιστο γνωρίζει τι συμβαίνει στην Τράπεζα.

Τόσο η ίδια όσο και ο κ. Στουρνάρας της Τραπέζης Ελλάδος γνωρίζουν πόσα εκατομμύρια ευρώ θαλασσοδάνεια έχει δώσει η Εθνική Τράπεζα στους εγχώριους «κολομβιάνους» μηντιάρχες.

Γνωρίζουν επίσης τα ποσά που δίνει η Εθνική Τράπεζα για διαφήμιση στους «κολομβιάνους» μηντιάρχες που η ίδια έχει δανείσει.

Δεν έχουν παρά να ζητήσουν και τις Συμβάσεις Ενεχύρασης Απαίτησης που υπέγραψε η Εθνική Τράπεζα με τους νταβατζήδες των ΜΜΕ.

Αυτές οι Συμβάσεις Ενεχύρασης Απαίτησης της Εθνικής Τράπεζας θα πρέπει να φθάσουν στα γραφεία της ΕΚΤ, της Λαγκάρντ, του Ντράγκι, του Σόιμπλε αλλά και της Μέρκελ ώστε οι δανειστές μας να εκτιμήσουν το εύρος της εγχώριας φαντασίας και των ευρεσιτεχνιών.

ΠΗΓΗ
http://www.triklopodia.gr/h-e%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B8%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates