.

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΜΟΥΦΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ !!!

Μαξίμου: Προβοκάτσια οι δήθεν πληροφορίες για αν. Υπουργό !!!
Η «δημοσιογραφική» χυδαιότητα δεν έχει όρια !!!



ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
Να μην πιστεύετε τίποτα πριν το διασταυρώσετε !!!

Αισχρή προβοκατόρικη και συκοφαντική επίθεση κατά της κυβέρνησης το δημοσιεύμα για αναπληρωτή υπουργό σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου
Για «δημοσιογραφική» χυδαιότητα κάνουν λόγο κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, διαψεύδοντας κατηγορητικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη», σύμφωνα με το οποίο «αναπληρωτής υπουργός έβγαλε 80.000 ευρώ στο Λουξεμβούργο το Μάρτιο».
Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι κύκλοι το εκδοτικό συγκρότημα «Μακεδονία-Θεσσαλονίκη» συνεχίζει τη βρώμικη προβοκάτσια με δήθεν πληροφορίες για αναπληρωτή Υπουργό που μετέφερε 80.000 ευρώ τον Μάρτιο σε τράπεζα του Λουξεμβούργου.
«Η πρακτική γνωστή. Βγαίνει ένα ανυπόστατο, συκοφαντικό δημοσίευμα, δεν αναφέρεται όνομα για να μην υπάρξουν μηνύσεις, και δουλειά αναλαμβάνουν οι διάφοροι καλοθελητές ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα.
Όταν γίνουν οι μηνύσεις και αποκαλυφθεί η προβοκάτσια, τότε αυτοί οι κύκλοι, θεωρούν ότι μέχρι να αποφανθούν τα δικαστήρια η ζημιά έχει γίνει» συμπληρώνουν.
Ωστόσο πηγές της κυβέρνησης διαμηνύουν ότι προβοκάτσιες και συκοφαντίες δεν γίνονται ανεκτές στη Δημοκρατία.
Το ερώτημα προς την εφημερίδα είναι πολύ συγκεκριμένο: Έχει ή δεν έχει στοιχεία για μεταφορά 80.000 ευρώ τον Μάρτιο σε τράπεζα του Λουξεμβούργου από εν ενεργεία αναπληρωτή Υπουργό της κυβέρνησης;"
Παράλληλα καλούν την εφημερίδα αν έχει στοιχεία να τα δημοσιοποιήσει άμεσα.
«Αν τα στοιχεία είναι αληθή δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα γιατί δεν υπάρχουν νομικές συνέπειες από την δημοσιοποίηση της αλήθειας, αντίθετα είναι υποχρέωση του Τύπου» υπογραμμίζουν.
Τέλος σημειώνουν πως αν δεν έχει οφείλει να ανασκευάσει το δημοσίευμα με την σαφή διατύπωση «δεν έχουμε στοιχεία για αναπληρωτή Υπουργό που μετέφερε 80.000 ευρώ τον Μάρτιο στο Λουξεμβούργο».
«Αν το εκδοτικό συγκρότημα δεν πράξει ένα από τα δύο είναι υπόλογο για αισχρή προβοκατόρικη και συκοφαντική επίθεση κατά της κυβέρνησης» κατέληξαν οι πηγές της κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr
SSL Certificates