.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ !!! ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ !!!

Νίκος Παππάς προς Γιάννη Στουρνάρα : Να είσαι πιο συνεργάσιμος !!!



Η πρόταση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ για την υιοθέτηση του θεσμού του ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, αποκτά καθημερινά περισσότερους υποστηρικτές !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/08/blog-post_297.html

«Η υπομονή έχει και τα όριά της» λέει το σχετικό γνωμικό και προφανώς αυτή τελειώνει για την κυβέρνηση και την σχέση της με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Η κυβέρνηση λοιπόν έστειλε μήνυμα δια στόματος του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, ζητώντας του να συνεργαστεί για την διαφάνεια στο χώρο των μέσων ενημέρωσης.

Μιλώντας στη Wall Street Journal, ο Νίκος Παππάς τόνισε χαρακτηριστικά: «Ελπίζουμε ότι ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας θα είναι πιο συνεργάσιμος για τα θέματα αυτά στο μέλλον».

Αφορμή στάθηκε η άρνηση του κ. Στουρνάρα να δώσει στοιχεία για τα δάνεια των μέσων ενημέρωσης.

«Η Τράπεζα της Ελλάδα, όπως και κάθε άλλο τραπεζικό ίδρυμα, δεν επιτρέπεται από το νόμο να αποκαλύψει οποιαδήποτε στοιχεία για τα δάνεια», δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της κεντρικής τράπεζας. «Τα στοιχεία αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα για τους Οικονομικούς Εισαγγελείς και για το νέο οργανισμό για την καταπολέμηση της διαφθοράς», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ
http://www.koutipandoras.gr/article/138845/pappas-pros-stoyrnara-na-eisai-pio-synergasimos
SSL Certificates