.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η ΤΥΦΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ !!!

Αδικαιολόγητη κωλυσιεργία να ερευνήσει στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα στην Κύπρο για τον Ανδρέα Βγενόπουλο επιδεικνύει η εισαγγελία του Αρείου Πάγου, επικαλούμενη κυρίως το γεγονός πως η υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας απασχολεί μόνο την κυπριακή Δικαιοσύνη !!!




Στο τεύχος 75 το HOT DOC παρουσιάζει αναλυτικά όλες τις περιπτώσεις στις οποίες η ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχει ερευνήσει όπως θα όφειλε υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομα του Ανδρέα Βγενόπουλου και των εταιρειών του. 
Η Κυπριακή Βουλή, η Κυπριακή Αστυνομία, η Τράπεζα της Ελλάδας, και η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου με πορίσματά τους θέτουν σοβαρά θέματα νομιμότητας για τον τρόπο με τον οποίο δόθηκαν τα μετοχοδάνεια για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΜIG. Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου δεν κινητοποιείται.

Το ΑΚΕΛ κατέθεσε στην εισαγγελία της Κύπρου αλληλογραφία μεταξύ της Λαικής Τράπεζας και της γερμανικής τράπεζας Commerzbank από την οποία όπως υποστηρίζει αποδεικνύεται πως με κεφάλαια της Λαϊκής Τράπεζας και με μεσολάβηση της γερμανικής, αγοράζονταν μετοχές της ίδιας της Λαικής, αλλά και εταιρείων του ομίλου MIG, όπως το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, η ΔΕΛΤΑ Singular  κτλ. Παρά τις ως σημερα δημοσιες καταγγελίες και αναφορές καμία εισαγγελική έρευνα δεν έχει γίνει.
ΠΗΓΗ
http://www.koutipandoras.gr/article/138767/sto-hot-doc-poy-kykloforei-i-tyfli-dikaiosyni-ki-o-andreas-vgenopoylos
SSL Certificates