.

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ !!! Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ !!!

Η άνεργη και αμόρφωτη έφηβη, που έχτισε από το μηδέν μια πρωτοποριακή επιχείρηση 20.000.000 Λιρών !!!
Η Βρετανίδα μεγιστάνας εσωρούχων Μισέλ Μον, 43 ετών, είναι μια γυναίκα παράδειγμα προς μίμηση τόσο για επίδοξους επιχειρηματίες, όσο και για όλους όσους απογοητεύονται εύκολα και νομίζουν ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν !!!

  
Η ζωή της μπορεί να μοιάζει με παραμύθι, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι !!!
Η σκωτσέζα δημιουργός της βρετανικής μάρκας Ultimo, που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996, μεγάλωσε σε μια φτωχή περιοχή της Γλασκόβης, εγκατέλειψε το σχολείο στα 15 χωρίς προσόντα, και έμεινε έγκυος στα 18.
Αλλά τα προβλήματα δεν ήταν αυτά. Επεσε θύμα ληστείας και επίθεσης έξω από το γραφείο της, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2011 και το δύσκολο διαζύγιό της της κόστισε σχεδόν τη μισή περιουσία της.
Η Μον έχει γράψει για το ταξίδι της από άνεργη έφηβη στη δημιουργία μας από τις πιο εμβληματικές μάρκες εσωρούχων του κόσμου στο νέο της βιβλίο «Ο αγώνας μου στην κορυφή».
Σήμερα, η περιουσία της εκτιμάται σε 30 εκατομμύρια δολάρια (καθαρή αξία).
Δείτε παρακάτω μερικούς σταθμούς της ζωής της, μέσα από το βιβλίο της και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1971 στη Γλασκόβη. Στο σχολείο ήταν θύμα εκφοβισμού επειδή δεν ήταν καλή μαθήτρια.
Εγκατέλειψε το σχολείο σε ηλικία 15 ετών. Έγινε μοντέλο για να βοηθήσει οικονομικά τους γονείς της, αφού ο πατέρας της ήταν καθηλωμένος σε αναπηρική καρέκλα μετά από μια σπάνια εκφυλιστική διαταραχή της σπονδυλικής στήλης.
Γνώρισε τον μελλοντικό της σύζυγο, Μάικλ Μον στα 17 της. Για χάρη του παράτησε την καριέρα της ως μοντέλο, ενώ στα 18 έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, τη Ρεβέκκα.
Παντρεύτηκε στα 19 αλλά δεν ήταν ευχαριστημένη ως νοικοκυρά. Ηθελε να κάνει κάτι στη ζωή της.
Πλαστογράφησε το βιογραφικό της για να εργαστεί στο τμήμα μάρκετινγκ γνωστής εταιρείας, ενώ μέσα σε 2 χρόνια είχε γίνει η επικεφαλής της ομάδας πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας σε όλη τη Σκωτία. Αλλά απολύθηκε στα 24. Μέχρι τότε είχε δύο παιδιά, τη Ρεβέκκα και το Ντέκλαν.
Τότε αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία, με τα χρήματα που πήρε από την απόλυσή της, ενώ ο σύζυγός της έγινε ο "οικονομικός της σύμβουλος".
Η ιδέα για τη δημιουργία της επιχείρησής της
Το 1993, αποφάσισε να επικεντρωθεί στα σουτιέν, αφού φόρεσε ένα ιδιαίτερα ενοχλητικό σουτιέν σε ένα δείπνο.
Και ενώ έκανε διακοπές στη Φλόριντα, η Μισέλ διάβασε για ένα νέο προϊόν πυριτίου που θα μπορούσε να βοηθήσει στην προσπάθειά της να δημιουργήσει έναν νέο τύπο σουτιέν που ήταν πιο ευέλικτο και με φυσική εμφάνιση.
Αφού πήρε ευρωπαϊκή άδεια ξεκίνησε την παραγωγή στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ μετά από 3 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, δημιούργησε το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σουτιέν Ultimo.
Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996.
Το 2000 γέννησε το τρίτο παιδί της.
Η... αμόρφωτη γυναίκα κατάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία, να τιμηθεί από τον πρίγκιπα Κάρολο και να τιμηθεί ως επίτιμος Διδάκτορας από το Πανεπιστήμιο Paisley.
Οι μεγάλες ατυχίες της ζωής της
Ωστόσο, η επιχειρηματική της διαδρομή δεν ήταν ρόδινη.
Στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας ένας από τους διανομείς της έφυγε παίρνοντας μαζί 1,8 εκατομμύρια λίρεςαπό τα χρήματα της εταιρείας. «Θα μπορούσα να πάθω νευρικό κλονισμό, αλλά δεν άφησα να μου συμβεί κάτι τέτοιο» λέει στο βιβλίο της.
Το 2003, έπεσε θύμα ληστείας έξω από το γραφείο της. Ο ληστής την χτύπησε άσχημα και της έκλεψε πολλά πρωτότυπα δείγματα σουτιέν και έφυγε με το αυτοκίνητό της.
Το 2011 ο σύζυγός της ζήτησε διαζύγιο την ημέρα των Χριστουγέννων.
«Ακούω ακόμα τη φωνή του συζύγου μου να μου λέει: Θα καταλήξεις πάλι στο γκέτο από όπου σε έσωσα. Και να σκέφτομαι. Οχι, δεν θα γίνει αυτό» γράφει στο βιβλίο της. Και δεν έφταναν όλα αυτά, λίγο καιρό αργότερα ο σύζυγός της παντρεύτηκε μια πρώην σχεδιάστριά της.
Το διαζύγιο ήταν άσχημο και της κόστισε 24 εκατομμύρια λίρες ενώ για να το ξεπεράσει έπινε 2 μπουκάλια κρασί κάθε βράδυ.
Σήμερα έχει αδυνατίσει και γυμνάζεται φανατικά
Σήμερα, έχει χάσει αρκετά κιλά, πηγαίνει φανατικά στο γυμναστήριο και δεν πιστεύει ότι έχασε 10 χρόνια από τη ζωή της τρώγοντας και πίνοντας μετά το διαζύγιο.
Εχει δημιουργήσε νέα επιχείρηση ομορφιάς self-tanning «UTan & Beauty».
Τον ελεύθερο χρόνο της ταξιδεύει και περνάει χρόνο με τα παιδιά της.
Πέρυσι, η Μον δέχτηκε απειλές για τη ζωή της, επειδή τόλμησε να εκφραστεί κατά της απόσχισης της Σκωτίας από τη Μ. Βρετανία.
Και δεν σκέφτεται να πάρει τα εκατομμύριά της και να αποσυρθεί σε μια παραλία: «Θα αποσυρθώ μόνο όταν πεθάνω» λέει.

ΠΗΓΗ
http://fonaklas.blogspot.gr/2015/04/20.html
SSL Certificates