.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ Κε ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ !!! ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΕΝΤΟΣ ΕΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Να έχετε το θάρρος να πείτε στον κόσμο την αλήθεια κε Λαπαβίτσα !!!
Το σενάριο της δραχμής παίζει μόνο με έξοδο από την ΕΕ !!! 

Πείτε λοιπόν στους Έλληνες ότι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το Grexit που τόσο πολύ υποστηρίζετε, είναι η αποχώρηση της Ελλάδος από την ΕΕ, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Η υϊοθέτηση του ευρώ είναι πράξη ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ και ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ, για όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ !!!
Όπερ σημαίνει ότι εφόσον μπήκες, όχι να σε διώξουν δεν μπορούν, αλλά δεν μπορείς ούτε να αποχωρήσεις οικειοθελώς, παραμένοντας στην ΕΕ !!!
Και μοναδική λύση επιστροφής σε ΔΗΘΕΝ εθνικό νόμισμα, για όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης, είναι η αποχώρηση από την ΕΕ, κατά τη διαδικασία που προβλέπεται στο αρθ. 50 της Συνθήκης !!!
Δεν το λέμε εμείς, αλλά το αρθ. 140, παρ. 3 της Συνθήκης της Λισσαβώνας και η ίδια η ΕΚΤ !!!   

Επαναδιατυπώστε λοιπόν το σενάριο του ΔΗΘΕΝ εθνικού νομίσματος, δλδ αυτού που εκδίδεται από ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες ως παραστατικό νόμισμα αλλά οι αφελείς το αποκαλούν ακόμη "ΕΘΝΙΚΟ", στη βάση της εξόδου της Ελλάδος από την ΕΕ !!!
Και μη ξεχάσετε να προσθέσετε στο επαναδιατυπωμένο σενάριο της δραχμής, την παράμετρο τη εισόδου της Τουρκίας στην ΕΕ, αμέσως μετά την αποχώρηση της Ελλάδος, ελλείψει βέτο !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/01/grexit_6.html



Λαπαβίτσας : Άλλο η νομισματική και άλλο η Ευρωπαϊκή Ένωση !!!

Να μην συγχέεται η Ευρωπαϊκή Ένωση με την νομισματική ένωση προκειμένου να μην τρομοκρατούνται οι πολίτες, τόνισε ο Κώστας Λαπαβίτσας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Άλλο η νομισματική ένωση άλλο η Ευρωπαϊκή Ένωση. Κακώς συγχέονται στη χώρα μας αυτά γιατί δημιουργούν φόβο στον κόσμο», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας πως η θέση της χώρας μας σε αυτούς τους θεσμούς θα κριθεί από τον ελληνικό λαό.

Παράλληλα, διευκρίνισε πως για να συνεχίζεται η χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας πρέπει να προηγείται η επαφή και ο έλεγχος από τα τεχνικά κλιμάκια.


ΠΗΓΗ
http://www.enikos.gr/politics/302855,Lapavitsas-Allo-h-nomismatikh-kai-allo-h-Eyrwpaikh-Enwsh-BINTEO.html
SSL Certificates