.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ : ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ GREXIT !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Οι αγράμματες Κασσάνδρες της προεκλογικής κινδυνολογίας, 
ας διαβάσουν το άρθρο 50 της Συνθήκης της ΕΕ και το άρθρο 140, παρ. 3 της Συνθήκης της Λισσαβώνας !!!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 1993 !!! 
Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!
Μετά τη Συνθήκη της Λισσαβώνας, από το ευρώ όχι μόνο απαγορεύεται να μας βγάλουν, αλλά δεν μπορούμε ούτε να αποχωρήσουμε οικειοθελώς, αφού η θέσπιση του ευρώ ως εθνικό νόμισμα κατέστη πράξη αμετάκλητη και μη αναστρέψιμη !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ !!!
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/01/grexit-mario-draghi.html

ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2012 !!!
Και σήμερα μας επιβεβαιώνει ο ίδιος ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, που κλείνει οριστικά το θέμα του GREXIT, χρησιμοποιώντας την ίδια ακριβώς νομική επιχειρηματολογία που επικαλούμαστε στο Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!


Κομισιόν : Δεν τίθεται θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ - Αμετάκλητη η ένταξη

05/01/2015 - 14:27

Κομισιόν: Δεν τίθεται θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ - Αμετάκλητη η ένταξη
Ξεκάθαρη απάντηση της Κομισιόν στα σενάρια περί Grexit
Δεν τίθεται θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, τόνισε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η ιδιότητα μέλους της ευρωζώνης είναι μη αναστρέψιμη σύμφωνα με τη Συνθήκη της Ε.Ε και το άρθρο 240 παράγραφος 3.
Αφορμή στάθηκε το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel, με τον εκπρόσωπο της Κομισιόν να αναφέρει ότι δεν απαντά σε «φήμες και εικασίες».
Το γερμανικό περιοδικό έκανε λόγο για διαχειρίσιμη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, μπαράζ σχολίων και δημοσιευμάτων.
Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου της Γερμανίας Angela Merkel, δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνησή της δεν έχει αλλάξει θέση σχετικά με το εάν είναι επιθυμητή ή όχι η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, επιμένοντας στο ότι η γερμανική πολιτική πάντα είχε στόχο τη σταθεροποίηση της νομισματικής ένωσης χωρίς να απολεσθεί κανένα μέλος της.
«Ο στόχος ήταν πάντα να σταθεροποιηθεί η Ευρωζώνη με όλα της τα μέλη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας Steffen Seibert κατά την τακτική ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, σχολιάζοντας δημοσίευμα στο περιοδικό Der Spiegel σύμφωνα με το οποίο γερμανικές κυβερνητικές πηγές θεωρούν διαχειρίσιμη τη λεγόμενη Grexit.
«Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη στάση μας.
Ελπίζω ότι το κατέστησα σαφές αυτό», προσέθεσε ο Seibert. 

Διαβάστε σχετικά :SSL Certificates