.

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ : ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΣΕ !!!

Γιάννης Βαρουφάκης : 
Είμαστε υπέρ του λιτού βίου !!! 
Ανάπτυξη δεν σημαίνει να κυκλοφορούμε με Πόρσε !!!


Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατά τη διάρκεια παραλαβής του υπουργείου τόνισε ότι θα επαναπροσληφθούν οι καθαρίστριες και οι πόροι θα εξοικονομηθούν με θεαματική μείωση των εξόδων του υπουργείου.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή παράδοσης-παραλαβής ο Γ. Βαρουφάκης είπε ότι «είναι σημαντικό να διαφυλάττουμε τον πολιτικό πολιτισμό». Τόνισε ότι η χώρα αλλάζει σελίδα ως προς τη λογική αντιμετώπισης της αυτοτροφοδοτούμενης κρίσης.

«Γεννήθηκε ένα τοξικό λάθος» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Η Ελλάδα ζήτησε και πήρε το μεγαλύτερο δάνειο υπό τον όρο της συρρίκνωσης των εισοδημάτων, το οποίο έχει κοστίσει σε ανθρώπινες ζωές».
«Είμαστε υπέρ του λιτού βίου» είπε ο νέος υπουργός, «ανάπτυξη δεν σημαίνει να έχουμε πόρσε στους δρόμους. Οι Έλληνες δημιουργούσαν όταν ζούσαν λιτά» πρόσθεσε.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης τόνισε ότι θα επαναπροσληφθούν οι καθαρίστριες και οι πόροι θα εξοικονομηθούν με θεαματική μείωση των εξόδων του υπουργείου.

Ο νέο υπουργός είπε ότι δεν πιστεύει σε τελεσίγραφα «οι δημοσιογράφοι αρέσκονται σε αφηγήματα μονομαχίες ποιος θα υποχωρήσει πρώτος η Αθήνα ή οι Βρυξέλλες» τόνισε και πρόσθεσε ότι «κοινή δέσμευση να αποδομήσουμε αυτά τα αφηγήματα γιατί είναι εκτός πραγματικότητας».

ΠΗΓΗ
http://www.topontiki.gr/article/94426/Baroufakis-Eimaste-uper-tou-litou-biou--Anaptuksi-den-simainei-na-kukloforoume-me-porse
SSL Certificates