.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΣΟΚ !!! ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΜΩΡΟ 4 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 300 ΕΥΡΩ !!!

Αυτό πρέπει να είναι το τελευταίο έγκλημα της Τρόικα και των ΣαμαροΒενιζέλων !!!
Πρώτη δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ είναι να καταργήσει τα αυτόφωρα για τους μικροφειλέτες του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων και να αρχίσει να εισπράττει τα χρεωστούμενα από τα λαμόγια της Λίστας ΛΑΓΚΑΡΝΤ !!!
Συνέλαβαν μητέρα με μωρό 4 μηνών για χρέος 300 ευρώ
Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε Πατρινή μητέρα ενός μωρού μόλις 4 μηνών, η οποία μετά από επίσκεψή της στο τοπικό τμήμα Ασφάλειας κατέληξε κρατούμενη εξαιτίας παλιάς οφειλής.
Η άτυχη γυναίκα, που διαμένει στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα μετέβη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο Τμήμα Ταυτοτήτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας για να εκδώσει νέο αστυνομικό δελτίο ταυτότητας.
Ωστόσο, εκεί διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσε σε βάρος της πρόστιμο 300 ευρώ για μια παλιά παράβαση υγειονομικής διάταξης.
Με συνοπτικές διαδικασίες η νεαρή μητέρα συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια, όπου αναγκάστηκε να περάσει όλη τη νύχτα επειδή τις απογευματινές ώρες δεν υπήρχε Εισαγγελέας στο Δικαστήριο! (μόνο ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας για σοβαρές περιπτώσεις).
Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως δίνεται προφορική εντολή για ολονύχτια κράτηση του πολίτη σε βάρος του οποίου εκκρεμεί δικαστική απόφαση. Όπερ και εγένετο με την μητέρα του βρέφους.

Οι αστυνομικές αρχές τηλεφώνησαν στην Εισαγγελία και ενημέρωσαν πως πρόκειται για μητέρα παιδιού που θηλάζει και πως δεν είναι αγνώστου διαμονής (δηλαδή θα μπορούσε άμεσα να γίνει εκ νέου σύλληψή της), εντούτοις η Εισαγγελέας ήταν ανένδοτη.
Στην υπόθεση παρενέβη και ο αντιδήμαρχος ο Αντιδήμαρχος Πατρέων, Παναγιώτης Μελάς, προσπαθώντας να πείσει τους αρμοδίους για την σοβαρότητα της κατάστασης, καθώς το βρέφος είχε μείνει στο σπίτι με μία γειτόνισσα. Ωστόσο, η εισαγγελική εντολή ήταν σαφής και δεν άλλαξε παρά τις εκκλήσεις.
Στη συγκεκριμένη γυναίκα είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 60 ημερών προ 8 ετών. Για να αφεθεί ελεύθερη έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ, το οποίο μαζί με τις προσαυξήσεις είχε φτάσει τα 750 ευρώ.
Τελικά, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα το μεσημέρι της επόμενης ημέρας με την αυτόφωρη διαδικασία, προκειμένου να ρυθμίσει την οφειλή της από την ποινή και έτσι αφέθηκε ελεύθερη.
Αξίζει, πάντως, να τονισθεί πως αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό τον τελευταίο μήνα στην Πάτρα, όπου οικονομικά αδύναμος πολίτης υποβάλλεται σε μια τέτοια ταλαιπωρία.
Ανάλογο συμβάν είχε σημειωθεί και την περίοδο των εορτών με πρωταγωνιστή έναν 43χρονο ζητιάνο, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 10 ημερών και χρηματική ποινή 100 ευρώ.
Και σε αυτήν την περίπτωση ο επαίτης, που είναι και άστεγος, είχε παραμείνει κρατούμενος μέσα στις γιορτές. Τελικά, με παρέμβαση του Δημάρχου, κ. Κώστα Πελετίδη, και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, κ. Ανδρέα Αποστολόπουλου, επετεύχθη η προσωρινή άρση της απόφασης για την κράτησή του μέχρι να πληρώσει το πρόστιμο.
ΠΗΓΗ
http://www.tribune.gr/greece/news/article/109265/sinelavan-mitera-moro-4-minon-gia-chreos-300-evro.html
SSL Certificates