.

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΣ ΤΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ Ή ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ;

Α. Σαμαράς - Δεν θα χρειαστούμε νέο μνημόνιο - Τα μισόλογα του ΣΥΡΙΖΑ κρύβουν φορολογική επιδρομή


Ειχα μια βόμβα στα χέρια μου και την εξουδετέρωσα, δεν την άφησα να σκάσει. 
Αυτή είναι η παρακαταθήκη της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

μόνο κ. Σαμαρά, τα θραύσματα της χειροβομβίδας δεν τα νοιώσατε εσείς ...ούτε οι δικοί σας.... ..   
ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ όμως ... ΝΑΙ !  

"Λεφτά υπάρχουν, εμείς δεν είπαμε ποτέ"
Μήνυμα εθνικής ενότητας απηύθυνε από τη Χαλκιδική ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τη σημερινή εκδήλωση για την επαίτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.
«Η πολιτική πολλές φορές διχάζει, αλλά η αγάπη για την κοινή πατρίδα απαιτεί τη συνεχή συμφιλίωση. Η εθνική ενότητα είναι πρωταρχικό καθήκον αυτών που δικαιώθηκαν για τις επιλογές τους. Πρέπει να δώσουν το χέρι ακόμα και σε αυτούς που έβλαψαν τον τόπο. Δεν σημαίνει να συνεχίσουμε τα ίδια λάθη, αλλά να προχωρήσουμε όλοι μπροστά και όχι να ξαναζήσουμε τους διχασμούς του χθες», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
"Ελευθερία σημαίνει να είσαι όρθιος και ισχυρός" τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη διάρκεια εκδήλωσης για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τις επιλογές της κυβερνητικής πολιτικής για την έξοδο της χώρας από την κρίση.


Όπως επεσήμανε, η χώρα εξέρχεται της ύφεσης στο τρίτο τρίμηνο του έτους, τερματίζοντας μια πορεία έξι χρόνων ύφεσης, δηλώνοντας ότι γίνεται πραγματικότητα η υπόσχεση της κυβέρνησης για τερματισμό της οικονομικής κρίσης.

"Λεφτά υπάρχουν, εμείς δεν είπαμε ποτέ", πρόσθεσε.
«Αναλάβαμε τη χώρα σε μια περίοδο κρίσης, μπορεί να κάναμε κι εμείς λάθη αλλά «λεφτά υπάρχουν» εμείς δεν είπαμε ποτέ. Εμείς να στηρίξουμε τη χώρα δεν το αρνηθήκαμε ποτέ. Από το 2010 έως και το 2012 ψηφίσαμε όλες τις διαρθρωτικές αλλαγές που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια και για αυτό είμαστε περήφανοι. Προσπάθησα να αλλάξω τη μοίρα της χώρας μου, παρά από το να δοξαστώ από την καταστροφή της. Ειχα μια βόμβα στα χέρια μου και την εξουδετέρωσα, δεν την άφησα να σκάσει. Αυτή είναι η παρακαταθήκη της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.   (Μόνο που αυτή η παρακαθήκη εξυπηρέτησε τη πολιτική, τους πολιτικούς, τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ και τους ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ).......
Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι η χώρα δεν χρειάζεται άλλο Μνημόνιο και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν θα χρειαστεί την επόμενη χρονιά ούτε τα χρήματα από τις δόσεις του σημερινού Μνημονίου, που απομένουν.
«Για εμάς προέχει πάντα το καθήκον απέναντι σε αυτή τη χώρα. Το καθήκον απέναντι στην πατρίδα. Αν μας λένε συντηριτικούς το δεχόμαστε γιατί θέλουμε να συντηρήσουμε τη Δημοκρατία σε αυτή τη χώρα. Είδαμε και τους ψευτοπροοδευτικούς. Μέχρι και τα θρησκευτικά σύμβολα τους ενοχλούν, αλλά τρέχουν στο Αγιον Όρος για προσκυνήματα», τόνισε. 
«Να κρατήσουμε τη χώρα στα πόδια της, την ώρα που οι άλλοι προσπαθούν να τη βυθίσουν στο παρελθόν. Αυτός είναι ο στόχος μας». 
Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε εμμέσως και στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «είναι ολέθριο κάποιοι να υπονομεύουν τη θέση της χώρας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ». «Για αυτό δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση, γιατί ούτε αντιπολίτευση μπόρεσε να γίνει. Γιατί το τζάμπα όλα και οι επικίνδυνες υποσχέσεις τρομάζουν, πώς να το κάνουμε; Τον κόσμο θέλουν να αλλάξουν, την Ελλάδα θέλουν να κρατήσουν στο χθες». «Έκαναν καμπάνια για μια Ευρώπη χωρίς σύνορα. Κοιτάξτε γύρω σας τι γίνεται στον κόσμο και θα καταλάβετε ποιοι διαψεύστηκαν ξανά και ξανά και ποιοι δικαιώθηκαν ξανά και ξανά», είπε ο πρωθυπουργός.
«Προσπαθούν να το κρύψουν, τα γραπτά τους όμως τους διαψεύδουν», είπε χαρακτηριστικά.
Στην εκδήλωση, το «παρών» δίνουν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, υπουργοί, βουλευτές και ιστορικά στελέχη του κόμματος. Χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνουν οι Πέτρος Μολυβιάτης, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates