.

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΦΙΛ ΚΥΠΑΤΖΗΔΩΝ ΣΤΟ Φ/Β, ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ !!!











Κυβέρνηση, Τράπεζες και Τρόικα τρέμουν στην ιδέα της μαζικής, οργανωμένης και νομικά τεκμηριωμένης στάσης πληρωμών σε τράπεζες, εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία και επιστρατεύουν κάθε λογής ψεκασμένα σούργελα και πληρωμένα πρακτοράκια, που με ανώνυμα προφίλ μέσα από τα social media καλούν τους Πολίτες σε ψευτοεπαναστάσεις της πλάκας και σε παραίτηση από τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα νομικής άμυνας κατά της αυθαιρεσίας των τραπεζών, της εφορίας και των ασφαλιστικών ταμείων !!!


Πρόσφατο κρούσμα, το ανώνυμο προφίλ στο Φ/Β κάποιου φερόμενου ως Τάσος Μαστρογιάννης,  που χωρίς να δείχνει στους Έλληνες ούτε ακόμη τη φωτογραφία του και χωρίς να δηλώνει ιδιότητα, τόπο και διεύθυνση κατοικίας ή εργασίας, καλεί τους Πολίτες να μην ασκούν ένδικα μέσα και να μην στρέφονται νομικά κατά των τραπεζών και της εφορίας, με το επιχείρημα ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ότι θα σωθούν υπογράφοντας μια υπεύθυνη δήλωση ΞΑΝΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ που διακινεί ο ίδιος μέσα από το Φ/Β.
Τελευταία μάλιστα τόλμησε να κατηγορήσει ακόμη και το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ισχυριζόμενος ότι το δικόγραφο της Ομαδικής Αγωγής κατά των Τραπεζών είναι κατοχικό.

ΠΡΟΣΟΧΗ :
Η παραίτηση και η μη άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων μας, εντός των προβλεπομένων από το νόμο προθεσμιών, οδηγούν αυτόματα στην αναγνώριση και την αποδοχή των οφειλών μας σε τράπεζες, εφορίες και ταμεία και καθιστούν παντελώς αδύνατη την οποιαδήποτε άμυνά μας κατά διαταγών πληρωμής, κατασχέσεων και πλειστηριασμών.

Όσοι διακινούν τέτοιου είδους επαναστάσεις του καναπέ, του Φ/Β και των υπεύθυνων δηλώσεων ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ είναι βαλτοί και επικίνδυνοι, στημένοι κυπατζήδες και ψεκασμένα πρακτοράκια του συστήματος, αφού στην πράξη σας οδηγούν με ασφάλεια στην παγίδα Κυβέρνησης, Τρόικα και Τραπεζών, που δεν είναι άλλη από την απώλεια της περιουσίας σας, από τα σπίτια και τα αυτοκίνητά σας, μέχρι τις καταθέσεις, τους μισθούς και τις συντάξεις σας.

Όταν σας ξαναπλησιάσουν ζητήστε τους :
  • Φωτογραφία, ιδιότητα και διεύθυνση & τηλέφωνο κατοικίας ή/και εργασίας, για να ξέρετε ποιανού το κεφάλι θα πρέπει να σπάσετε όταν χάσετε τα σπίτια σας και όταν οδηγειθείτε στη φυλακή, αφού οι οφειλές σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία είναι ποινικοποιημένες.
  • Έγγραφη γνωμοδότηση και υπογραφή τουλάχιστον ενός δικηγόρου, στα κωλόχαρτα που εμφανίζουν ως μεγάλα νομικά επιτεύγματα, για να διαπιστώσετε ότι ούτε πακιστανός δικηγόρος δεν υπογράφει τις νομικές αθλιότητες που επιχειρούν να σας πουλήσουν.
  • Στοιχεία επικοινωνίας ενός τουλάχιστον Πολίτη που έσωσαν με τις οδηγίες τους, για να διαπιστώσετε ότι τα ψεκασμένα αυτά σούργελα δεν είναι σε θέση να σώσουν ούτε τον εαυτό τους.
  • Και τέλος, όσοι από αυτούς τους δήθεν νταήδες δημοσιεύουν φωτογραφίες με καραμπίνες, όπως ο ανωτέρω καραγκιόζης, ο φερόμενος ως Τάσος Μαστρογιάννης, ζητήστε τους να σας απαντήσουν πόσους δικαστικούς επιμελητές έχουν σκοτώσει μέχρι σήμερα με τις καραμπίνες τους ή, έστω, αν σταμάτησαν τουλάχιστον έναν πλειστηριασμό πυροβολώντας στον αέρα, για να διαπιστώσετε ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για χέστες και κότες, για δειλά ανθρωπάκια που τις περισσότερες φορές τρώνε ξύλο από τις γυναίκες τους επειδή αργούν να πλύνουν τα πιάτα, που δεν τολμούν όχι καραμπίνα να πιάσουν στα χέρια τους, αλλά ούτε ακόμη να δώσουν δημόσια τα πραγματικά τους στοιχεία. 

Σε όσους βέβαια συνεχίζουν ακόμη να τους πιστεύουν, εμείς ευχόμαστε ολόψυχα ....... καλά ξεμπερδέματα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates