.

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΚΑ ΤΟΥ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Με μια σκληρή, προειδοποιητική επιστολή παραιτήθηκε από το ΧΡΙΚΑ ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ, προκειμένου να διευκολύνει το ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ στην εκλογική του συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες !!!
Καταγγέλει μεθοδευμένη, τηλεοπτική κατασυκοφάντηση του από τον βουλευτή Γιώργο Νταβρή,  στο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του Κυριάκου Βελόπουλου στο Extra3  και υπονόμευσή του από μεγαλοστέλεχος των ΑΝΕΛΛ,  που διαπλέκεται με μεγάλη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!




Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ζητώντας του να κατονομάσει ποιό είναι το μεγαλοστέλεχος των ΑΝΕΛΛ που διαπλέκεται με εισπρακτικές εταιρείες, μας απάντησε τα εξής :  
"Πρόκειται για υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος των ΑΝΕΛΛ, που εξασφαλίζει εντελώς δωρεάν την τηλεφωνική υποστήριξη της προεκλογικής του εκστρατείας από μεγάλη εισπρακτική εταιρεία. Αν έδινα το όνομα του τώρα, θα υπονόμευα την επερχόμενη εκλογική μάχη του ΧΡΙΚΑ, αφού συνεργάζεται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ένα σας λέω μόνο. Βρίσκεται ψηλα, πολύ ψηλά στον κομματικό μηχανισμό των ΑΝΕΛΛ και αποφασίζει για τις πολιτικές δράσεις του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ 
ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ 
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ !!!

Όταν αναπαράγεις τη λάσπη, αρνούμενος την ανάγνωση της πραγματικότητας, όπως αυτή προκύπτει από σειρά εγγράφων, οι παραμορφωτικοί φακοί που χρησιμοποιείς δεικνύουν το δόλο σου.
Στο «αποκαλυπτικό» Δελτίο Ειδήσεων της 25ης Σεπτεμβρίου του τηλεοπτικού σταθμού «ΕXTRA 3» ενεφανίσθη ο ανεξάρτητος βουλευτής κ.Νταβρής, ισχυριζόμενος ότι κατέχω μετοχές εισπρακτικής εταιρείας, αναπαράγοντας τα συκοφαντικά και άθλια δημοσιεύματα του προηγούμενου μήνα που μου «φιλοτέχνησαν» το προφίλ του «κορακιού» που επιτίθεται δια της επαγγελματικής του δραστηριότητας στα χειμαζόμενα ελληνικά νοικοκυριά, που λόγω της δυσμενούς τους οικονομικής κατάστασης, ελέω μνημονίου, αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους.

Ευτυχώς για μένα, το γεγονός ότι καλούμαι για πολλοστή φορά να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, αίρει τις επιφυλάξεις για το εάν οι συκοφαντικές επιθέσεις που δέχθηκα και δέχομαι εμπεριέχουν το στοιχείο του δόλου.

Η προσφυγή στην αστική και ποινική δικαιοσύνη αποτελεί υποχρέωση απέναντι στην εσκεμμένως πληγείσα τιμή μου. Με τον κ.Νταβρή και με όλους εκείνους που μου απέδωσαν την ιδιότητα του «κορακιού» θα συναντηθούμε στα ακροατήρια. Δηλώνω εκ των προτέρων ότι το σύνολο των αποζημιώσεων που θα επιδικαστούν θα δοθεί εξ ημισείας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κρητική Εστία».

Συνοπτικώς διαφωτίζω τους επίδοξους συκοφάντες που θα θελήσουν να «βουτήξουν» και αυτοί με τη σειρά τους στο βόρβορο, για τα κάτωθι:

1) Από την εταιρεία Phonemarketing S.A., της οποίας υπήρξα υπάλληλος από Νοέμβριο 2009 εώς Ιούνιο 2011, η οποία ουδέποτε υπήρξε εισπρακτική εταιρεία, έλαβα μετοχές τιμής ένεκεν, των οποίων η αξία δεν υπερέβαινε τις 5000€, όπως συνέβη και με όλο το διοικητικό προσωπικό της κατά την εισαγωγή της στο ΧΑΚ (είθισται οι εταιρείες που εισάγονται σε χρηματιστήρια να δωρίζουν τιμής ένεκεν στα στελέχη τους μετοχές ευτελούς αξίας).

2) Η εταιρεία Executive S.A., η οποία είχε συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της Phonemarketing S.A., δεν είναι εισπρακτική εταιρεία και τούτο τεκμαίρεται από το γεγονός ότι δε διαθέτει μητρώο (άδεια) άσκησης τέτοιας δραστηριότητας. Οι άπιστοι ας επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος για να πιστούν.

3) Η PRS S.A., πρώην EFS S.A., που τυγχάνει εισπρακτική εταιρεία, τεχνιέντως παρουσιάστηκε ως Executive S.A. επί σκοπώ τη δημιουργία μίας τεχνητής διακλάδωσης που στην απόληξή της θα με καθιστούσε μέτοχο εισπρακτικής εταιρείας. Οι άπιστοι ας επισκοπήσουν συγκριτικώς τα ΑΦΜ των δύο εταιρειών.

Επειδή πιθανολογώ βασίμως ότι η αθλιότητα θα καταρεύσει στα ακροατήρια μετά τη διαξαγωγή των εθνικών εκλογών και προκειμένου να αποφευχθεί το «στραπατσάρισμα» του ΧΡΙΚΑ, σήμερα το απόγευμα υπέβαλα στον Πρόεδρο Ν.Νικολόπουλο την παραίτησή μου, η οποία έγινε αποδεκτή. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τα στελέχη και τους απλούς φίλους και οπαδούς του ΧΡΙΚΑ για τη συμπαράσταση που επέδειξαν απέναντι του προσώπου μου όλο αυτό το διάστημα που κατασυκοφαντούμαι.

ΥΓ 1: Ο επαναστάτης γιαλατζί που ενορχήστρωσε την εις βάρος μου επίθεση με προφανή σκοπό να με εξουδετερώσει, φοβούμενος ότι κάποια στιγμή θα αποκάλυπτα το αγοραίο και ευτελές νταραβέρι που έκανε με στέλεχος της ΝΔ, προκειμένου να επιστρέψει στη ΝΔ μετά τις εκλογές του Μαϊου 2012, όντας μη εκλεγμένος, – το οποίο γνωρίζει ότι γνωρίζω στη λεπτομέρειά του - μπορεί να κοιμάται ήσυχος μέχρι και τις εκλογές, γιατί δεν πρόκειται να προβώ αφελώς στην αποκάλυψη του προσώπου του και δη στην προνομιακή σχέση που είχε κατά το παρελθόν με «καραμπινάτη» εισπρακτική εταιρεία που ανέλαβε ατελώς να υποστηρίξει τηλεφωνικώς την προεκλογική του δραστηριότητα στις εθνικές εκλογές του 2012, γιατί τούτο θα έπληττε «συγγενή» κομματικό σχηματισμό του ΧΡΙΚΑ, καθότι ο «λεβέντης» ανήκει στην ηγετική ομάδα του εν λόγω σχηματισμού.

ΥΓ 2: Ας αφήσουν κάποιοι τα σενέρια ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται η Ν.Δ., δεδομένου ότι, κατά το παρελθόν, νομίμως και τυπικώς συνεργάστηκε με την εταιρεία Phonemarketing S.A., η οποία έχω την υποχρέωση να επαναλάβω ότι ουδέποτε υπήρξε εισπρακτική.

ΥΓ 3: Δεν δικαιούσαι να παριστάνεις τον κοινωνικό επαναστάτη όταν με τη γαμψή σου μύτη εν είδει αρπακτικού όρμηξες στο ακίνητο ενός φουκαρά και του το πήρες λόγω της αδυναμίας του να εξυπηρετήσει το δάνειό του.
ΥΓ 4: Εγώ δεν συνελήφθην σε μεταξωτά σεντόνια, ούτε και έλκω την καταγωγή μου από τα «Κολωνάκια». Από τούδε τα καλαμπούρια τελειώσανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates