.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

ΟΡΓΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ POWER PASS !!!

 



Power Pass: Οι πολίτες βλέπουν τα ποσά και δεν ξέρουν αν πρέπει να γελάσουν ή να κλάψουν


Άρχισε από σήμερα, Πέμπτη η ενημέρωση των πολιτών για την επιστροφή των χρημάτων που θα λάβουν από το Power Pass, ωστόσο, αυτό, δεν πήγε και τόσο καλά.

Τούτο προδίδουν τουλάχιστον οι μέχρι στιγμής αντιδράσεις πλείστων οικιακών καταναλωτών που περίμεναν εδώ και μήνες να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και να υποδεχτούν ένα ευχάριστο "ανακουφιστικό" νέο με την καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος από 1η Δεκεμβρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που είδαν ποσά των 20 και 30 ευρώ ως επιστροφές ελάφρυνσης απέναντι στους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος και τη δυσθεώρητων επιπέδων ρήτρα αναπροσαρμογής, αδυνατώντας φυσικά να ερμηνεύσουν τον τρόπο με τον οποίο έγινε η εκκαθάριση και δρομολογούνται οι αναδρομικές αποζημιώσεις.

Δεν είναι λίγες μάλιστα οι περιπτώσεις εκείνων που είδαν μηδενικά ή ακόμα και αρνητικά ποσά (!), όπως το παράδειγμα που παρέθεσε οικιακός καταναλωτής στο NEWS 24/7, ο οποίος αντίκρισε μηδενική αποζημίωση στην πλατφόρμα, ενώ όταν στράφηκε στην τηλεφωνική υποστήριξη, η ενημέρωση που είχε ήταν για αρνητικό ποσό (-38 ευρώ), λαμβάνοντας και γέλια από την άλλη άκρη της γραμμής.

Να σημειωθεί ότι, από αύριο, Παρασκευή 15/07, βάσει της ανακοίνωσης του Υπουργείου Οικονομικών, θα αρχίσουν να πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων τα ποσά της ενίσχυσης.

ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates